Menu
Openingstijden & Routebeschrijving

Pode fauteuils

Hoogwaardige kwaliteit met een fraai design: de Pode fauteuils zijn van alle markten thuis. De eigenzinnige en opvallende ontwerpen geven de fauteuils van Pode een geheel eigen karakter. Bovendien worden alle Pode fauteuils in Nederland geproduceerd, namelijk in de Leolux fabriek. Zo haalt u een topmeubel in huis van Nederlandse bodem!

Bekijk ons aanbod en bezoek onze showroom. U bent van harte welkom!
Pode fauteuils
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.

De Pode fauteuil, design met traditie

Al in 1934 werd in Venlo het bedrijf opgericht dat vandaag de Pode fauteuil produceert. Na de oorlog hadden bedrijfsleiders Ton en Jan Sanders heel veel ambitie en hun meubels waren op hun tijd vooruit. Over de jaren gaven de volgende generaties uit de familie Sanders leiding aan het bedrijf en 85 jaar na de oprichting is het bedrijf vandaag een sterke waarde in de Europese meubeldesign markt.

Elke Pode fauteuil is een uniek staaltje vakmanschap

Wij leveren een kwaliteit die je meteen ziet, want Pode heeft een reputatie hoog te houden. Dat weet iedereen in de Pode-fabrieken: van de houtverwerker, de stoffeerder en de lakspecialist tot het gerenommeerde team aan nationale en internationale meubeldesigners. Bovendien draagt Pode bij aan een beter leefmilieu. Al sinds de jaren ’80 produceert de meubelmaker zijn meubels op een manier dat ze duurzaam zijn en een lange levensduur hebben. Pode gebruikt voor heel de collectie de beste – lokale – materialen die uitsluitend worden geleverd door duurzame leveranciers.

Pode Sparkle: de comfortabele Pode fauteuil die kan draaien

De Sparkle fauteuil bestaat in twee varianten: Sparkle One is de standaard en Sparkle Two heeft een verhoogde rugleuning. Beide varianten kunnen volledig op maat samengesteld worden. Wij passen graag de  romp, het zitkussen, de draaivoet en zelfs de stiknaden aan aan uw noden of eisen. Er zijn tientallen kleuren aan bekleding beschikbaar. U past zo uw eigen Pode fateuil aan aan uw persoonlijk interieur.

Ontdek Pode fauteuils bij Plaisier

Plaisier Interieur nodigt u uit voor een bezoek aan onze showroom in Ridderkerk. U kan er naast de Pode fauteuil ook de andere designproducten van Pode ontdekken. En we geven u ook graag persoonlijk advies over welke Pode fauteuil in uw interieur past.

Wij scoren een 8.8/10 uit 1050+ beoordelingen
Kom langs in onze showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.