Menu
Openingstijden & Routebeschrijving

Pode tafels

Van alle Pode producten is de Pode tafel wellicht het designmeubel bij uitstek. De tafels zijn geraffineerd eenvoudig en er is altijd wel een tafel of bijzettafel die in uw interieur een plaats heeft. Bovendien kan u zelf - naar uw eigen wooninrichting - de kleurcombinatie van het blad en het onderstel van de tafel uitkiezen. Uiteraard helpen onze deskundige interieurontwerpers u hier graag bij. U bent van harte welkom in onze showroom!
Pode tafels
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
CBW Certificaat
Wij zijn CBW Gecertificeerd
CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels!

Kwaliteit van Pode tafel

Met de Pode tafels hebben befaamde ontwerpers zoals Roderick en Claire Vos en de designers van Studio Rens de basis gelegd voor een Nederlands designproduct van hoogstaande kwaliteit. De fijne vormgeving heeft een invloed gehad op de materiaalkeuze.  Er werd geëxperimenteerd​ met hout, glas, textiel en metaal.  Daarbij werden er verschillende lakspuitmonden gebruikt, probeerden ze poedercoating op metaal, werd de spuitafstand tot het object gevarieerd tot er heel nieuwe lak- en coatingtechnieken konden worden ingezet in de Pode collectie. Alle Pode meubels worden vervaardigd door ervaren professionals. Gezamenlijk staan we bij Pode graag in voor een kwaliteit waarvan u nog jaren geniet.

Pode Hux tafel

Een van de pronkstukken in de Pode tafel collectie is de subtiel uitgevoerde Hux eetkamertafel. De tafel is te verkrijgen in twee verschillende maten: 160×100 cm of 200×100 cm. Het stalen, industrieel onderstel wordt uitgevoerd in de epoxykleuren khaki en Raven en draagt een flinterdun keramisch werkblad dat ook in 4 stijlvolle kleuren verkrijgbaar is (‘Concrete’, ‘Riverstone’, ‘Basalt’ of ‘Glacier White’). Hoewel het keramische tafelblad boven het metalen onderstel lijkt te zweven, is het toch stevig en robuust.

Ontdek Pode tafels bij Plaisier

Interieur Plaisier biedt met trots de Pode designtafels aan en nodigt u uit om zelf de kwaliteit van deze schitterend Pode meubels te komen beoordelen. Laat uzelf verrassen door het ruime aanbod aan Pode meubels in onze showroom in Ridderkerk. Wij bieden u graag ons advies en 120 jaar ervaring in meubeldesign aan.

 

Wij scoren een 8.9/10 uit 850+ beoordelingen
Kom langs in onze showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Wij zijn CBW Gecertificeerd
CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels!