Menu
Openingstijden & Routebeschrijving

Pols Potten vazen

Met een van onze Pols Potten vazen fleurt uw huis onmiddellijk op. zeker als u er een mooie bos bloemen in zet. Vazen van Pols Potten worden met liefde gemaakt en ontworpen door diverse Nederlandse designers. Als u een blik werpt in ons assortiment, zult u verrast worden door de diversiteit in vormen en kleuren.

De vazen van Pols Potten vindt u bij Plaisier Interieur. Bekijk ons online aanbod en bestel direct online, of kom langs in onze showroom. U bent van harte welkom!
Pols Potten vazen
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.

De unieke vormgeving van Pols Potten vazen

Pols Potten is een Nederlands bedrijf dat eind jaren tachtig begon met de verkoop van terracotta potten die in Spanje vervaardigd werden. Het huidige assortiment Pols Potten vazen laat een veelvoud aan materialen, vormen en kleuren zien. Of u nou houdt van een strak vormgegeven vaas of een bloemenvaas die op zichzelf een beeldend kunstwerk genoemd mag worden, Pols Potten biedt u een ruime keuze. Alle modellen zijn ontworpen door gerenommeerde designers, veelal van Nederlandse bodem. Maak een keuze uit onze sierlijk vormgegeven vazen van glas en let u ook speciaal op de smaakvol beschilderde bloemenvazen.

 

De unieke vazen van Pols Potten zijn perfect te combineren met designmeubelen van merken als Vitra, Montis, Artifort, Leolux en Rolf Benz. Inspiratie nodig? Doe hier inspiratie op voor verschillende ruimtes!

Het vakmanschap achter Pols Potten vazen

De creatief leider van Pols Potten, Jan Wolleswinkel, heeft een netwerk van internationale ambachtslieden en veelal Nederlandse ontwerpers samengesteld. De inspiratie voor veel unieke creaties van Pols Potten komt uit alle windstreken. Omdat kwaliteit hoog in het vaandel staat, werkt Pols Potten zoveel mogelijk volgens ambachtelijke tradities en hanteert het bedrijf een streng kwaliteitssysteem. Als u Pols Potten vazen ziet met een aantrekkelijke tekening of decoratieve elementen, mag u erop vertrouwen dat ze zorgvuldig met de hand worden aangebracht.

Ontdek Pols Potten vazen bij Plaisier

Heeft u in ons online assortiment een keuze kunnen maken uit de mooie Pols Potten vazen? Bestel de vaas van Pols Potten online en u mag vertrouwen op een snelle en correcte levering. Wilt u ze eerst met eigen ogen beoordelen en nog meer wooninspiratie opdoen? U bent van harte welkom in onze grote showroom in Ridderkerk.

Wij scoren een 8.8/10 uit 1150+ beoordelingen
Kom langs in onze showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
Ontvang ons nieuwe magazine!

Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!

Popup magazine