Openingstijden & Routebeschrijving

Rolf Benz

Binnen de Plaisier-collectie nemen de ontwerpen van Rolf Benz een bijzondere plaats in. Onze samenwerking met dit Duitse topmerk gaat inmiddels ruim dertig jaar terug. De meeste meubelen, zoals de Rolf Benz Nuvola, Rolf Benz 322 en Rolf Benz Ego presenteren wij in onze Rolf Benz studio op de eerste verdieping van onze showroom.

Kijk online naar ons aanbod design meubelen van dit prachtige merk. Of kom langs bij de grootste Rolf Benz studio van Rotterdam en omstreken!
Rolf Benz Studio Rotterdam
Filteren

Andere categorieën:

 Prijs

Merken

Wij zijn CBW Gecertificeerd
CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.

Ervaar het exclusieve karakter van Rolf Benz meubelen!

De design meubelen van Rolf Benz zijn een ervaring op zich. De exclusieve uitstraling draagt bij aan een lifestyle die tegelijkertijd klasse, luxe en comfort laat zien. Dit Duitse design merk is een stijlvolle blikvanger. De stijl van dit design merk past net zo goed in een klassieke look, als in een strakke moderne inrichting. Het kopen van een design meubel van Rolf Benz zorgt ervoor dat u nog jaren geniet van tijdloze unieke elementen in uw interieur.

Zoveel meer comfort en kwaliteit met een Rolf Benz bank!

Uw huiskamer wordt pas echt compleet met een comfortabele Rolf Benz bank. Een Rolf Benz bank is niet alleen maar een doeltreffend zitmeubel. Met een van de fraaie luxueuze design banken van het merk zet u de toon voor een zeer smaakvolle inrichting waarin unieke trendy vormgeving, actuele kleurstellingen en gemak elkaar op gelijkwaardige wijze ontmoeten. Met een Rolf Benz bank krijgt uw inrichting een extra chic tintje en verzekert u zich van vele jaren zitplezier. Iedere bank is gemaakt in Duitsland door eersteklas meubelmakers met een ambachtelijke achtergrond!

Rolf Benz ongeëvenaard model

Rolf Benz 322 is een fantastische serie banken en fauteuils die de ambiance van uw woning nog aantrekkelijker maken. In de loop der jaren is de Rolf Benz 322 een ware klassieker geworden. Zowel optisch als technisch is deze serie ongeëvenaard. De in de beste leersoorten en andere moderne materialen uitgevoerde Rolf Benz 322 serie staat voor duurzaamheid, optimale comfort en een weergaloos aanzien. Elegantie, kwaliteit en lange levensduur liggen in iedere Rolf Benz 322 fauteuil en bank gelijkwaardig besloten. In de Rolf Benz 322 collectie vindt u modellen met hoge en lage rugleuningen zodat er altijd een exemplaar verkrijgbaar is dat aansluit bij uw persoonlijke wensen en eisen!

Ontdek Rolf Benz bij Plaisier

Rolf Benz meubels kopen? Met de grote Rolf Benz collectie met onder andere de Rolf Benz Nuvola, Rolf Benz 310 en de Rolf Benz Ego kunt u bij Plaisier Interieur terecht voor de echte Rolf Benz experience. Kom langs in onze woonwinkel of kijk rond op onze website om uw huis naar wens in te richten met Rolf Benz design! Hier kunt u ook terecht voor advies van onze interieurspecialisten en architecten. Wilt u onze hulp voor een interieurontwerp? We helpen u graag!

 

Met meer dan 120 jaar ervaring in design meubelen laat Plaisier interieur, met de collectie van Rolf Benz, al uw wensen op het gebied van wonen in vervulling gaan. Bij ons kunt u terecht voor de mooiste design kasten, design barkrukken, design beddendesign fauteuils en nog veel meer. Van accessoires tot verlichting, uw hele huis kunt u stylen met het assortiment van Plaisier. U bent van harte uitgenodigd bij de grootste design woonwinkel van Rotterdam en omstreken!

Wij scoren een 8.7/10 uit 450+ beoordelingen
Kom langs in onze showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Wij zijn CBW Gecertificeerd
CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.