Menu
Openingstijden & Routebeschrijving

Rolf Benz bijzettafels

De bijzettafels uit de Rolf Benz collectie zijn altijd fraai vormgegeven en vaak praktisch in gebruik. Als één van de grootste Rolf Benz dealers van Nederland, vindt u in onze Rolf Benz Studio op de 1e etage diverse Rolf Benz bijzettafels. Plaisier Interieur werkt al ruim dertig jaar samen met dit schitterende Duitse topmerk. De Rolf Benz collectie heeft een divers aanbod aan bijzettafels passend voor ieder interieur.

Kijk online naar ons aanbod design meubelen van dit prachtige merk. Of kom langs bij de grootste Rolf Benz studio van Rotterdam en omstreken!
Rolf Benz bijzettafel
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.

Rolf Benz bijzettafels bij Plaisier Interieur

Plaisier Interieur toont de mooiste designmeubels van het merk Rolf Benz. In onze showroom bewondert u de mooiste Rolf Benz bijzettafels en andere design meubels van Rolf Benz. De Rolf Benz 973 is één van de populairste Rolf Benz bijzettafels in onze collectie. Dit handige bijzettafeltje is heel licht, hierdoor kan dit tafeltje gemakkelijk worden verplaatst. Ook is de Rolf Benz 973 verkrijgbaar in verschillende kleuren.

 

De bijzettafels van Rolf Benz kenmerken zich aan het strakke design en authentieke look. De tafels zijn altijd fraai vormgegeven en gemaakt van de beste materialen. De hoogwaardige materialen waarmee de bijzettafels van Rolf Benz gemaakt worden garanderen een lange levensduur. Daarom is een prachtige Rolf Benz bijzettafel ook een duurzame investering.Ook heeft u vele opties in uitvoeringen en maatvoeringen. De bijzettafels van Rolf Benz worden ook vaak in combinatie met meerdere bijzettafels gebruikt als salontafel. Toch op zoek naar een andere bijzettafel? Bekijk dan nu al onze salontafels en bijzettafels in onze showroom of kom lang in onze showroom.

Service van Plaisier Interieur

Bij Plaisier Interieur vindt u de mooiste Rolf Benz meubelen, waaronder de populairste bijzettafels. Plaisier Interieur is één van de grootste Rolf Benz dealers van Nederland. Heeft u vragen over Rolf Benz of wilt u graag advies of wilt u extra informatie? Neem contact op met onze klantenservice of plan een afspraak in met onze interieurontwerpers. Wij helpen u graag! Heeft u interesse in een van de meubels van Rolf Benz? U kunt bij ons altijd een vrijblijvende offerte aanvragen.

Wij scoren een 8.8/10 uit 1050+ beoordelingen
Kom langs in onze showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.