Menu
Openingstijden

Rolf Benz outdoor meubelen

Als de lente aanbreekt en de zomer nadert, brengt u veel tijd door in uw tuin. Met Rolf Benz outdoor meubelen doet u dan geen concessies op het gebied van zitcomfort en stijl. Deze outdoor meubelen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en zijn door hun stijlvolle vormgeving vrijwel tijdloos. Ontdekt u het aanbod van Rolf Benz online bij Plaisier Interieur.

Benieuwd hoe u uw tuin het beste kunt inrichten met Rolf Benz outdoor meubelen? Onze adviseurs helpen u daar graag bij. U bent van harte welkom in onze showroom!
Rolf Benz outdoor meubelen bij Plaisier
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.

Oneindig veel mogelijkheden met Rolf Benz outdoor meubelen

Een van de mooie aspecten van Rolf Benz outdoor meubelen is de modulaire opbouw. Welke vorm en ruimte uw tuinterras ook heeft, in het assortiment van Rolf Benz vindt u alle mogelijkheden om de zit- en relaxhoek van uw tuin geheel naar eigen inzicht vorm te geven. Vanaf de beginjaren heeft Rolf Benz een naam gemaakt op het gebied van zitcomfort en praktische inzetbaarheid. Welke lijn tuinmeubelen u ook bestelt, u mag erop rekenen dat direct zonlicht en wisselende weersinvloeden geen negatieve gevolgen hebben.

Rolf Benz outdoor meubelen - hoogwaardig comfort voor buitenshuis

Na een inspannende werkweek is het heerlijk uitrusten op uw Rolf Benz outdoor meubelen. De zachte en veerkrachtige polstering van uw Rolf Benz YOKO tuinfauteuil, tuinsofa of voetenbank laten alle spanningen uit u wegvloeien. Outdoor meubelen van Rolf Benz zitten zo comfortabel dat u waarschijnlijk geen zin meer heeft om naar binnen te verhuizen als u bezoek ontvangt of wanneer het avondeten klaar is. Combineert u uw outdoor meubelen met een mooie outdoor tafel en ontdek hoe heerlijk het kan zijn om meer buitenshuis te leven, in uw eigen tuin.

Ontdek Rolf Benz outdoor meubelen bij Plaisier

Bent u geïnteresseerd in de vele mogelijkheden en het zitcomfort van Rolf Benz outdoor meubelen? U kunt ze bij Plaisier Interieur online bestellen, maar wellicht is het verstandig om eens langs te komen in onze showroom in Ridderkerk. Plaisier doet al meer dan dertig jaar zaken met Rolf Benz. Onze interieurontwerpers laten u graag alle mogelijkheden van Rolf Benz oudoor meubelen zien.

Wij scoren een 8.8/10 uit 1350+ beoordelingen
Plaisier Interieur
7.000m2 showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Plaisier AvantGarde
Design Boutique
Mariniersweg 84a
3011 NT, Rotterdam
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
Ontvang ons nieuwste magazine!

Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!