Openingstijden & Routebeschrijving

Rolf Benz stoelen

Plaisier Interieur toont uit de Rolf Benz collectie de mooiste stoelen in haar winkel. Bij Rolf Benz staan vormgeving en zitcomfort voorop en dat merkt u wanneer u de Rolf Benz stoelen collectie ontdekt bij Plaisier.

Bij iedere stoel heeft u veel keuze aan bekledingsmateriaal en kleuren. Ook de houten of metalen poten en armleuningen zijn vaak in verschillende uitvoeringen of kleuren leverbaar. Bezoek onze winkel en maak kennis met dit schitterende merk!
Rolf Benz
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7 etages pure inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Wij zijn CBW Gecertificeerd
CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.

Rolf Benz eetkamerstoelen

In ieder interieur neemt de eethoek steeds vaker een meer centrale plek in. Vroeger was het alleen een plaats waar gegeten werd. Nu is het de plek voor de mooiste ontmoetingen en beste gesprekken. Dit vraagt ook meer van de eetkamerstoel: meer comfort en meer aandacht voor de vormgeving van de stoel. Dit maken de Rolf Benz stoelen uitermate populair bij een steeds groter wordende groep. De eetkamerstoelen van Rolf Benz zijn perfect voor iedere gelegenheid!

Rolf Benz klassiekers

Enkele Rolf Benz stoelen zijn échte design klassieker geworden. Wat dacht u van de Rolf Benz 7800 stoel? Uniek in zijn soort door de strakke vormgeving, maar ook door het sublieme zitcomfort, omdat de zitting als een echte ‘freischwinger’ mee beweegt in gebruik. Door de het uitgebreide kleurenpallet en de vele leersoorten kan iedere Rolf Benz stoel zijn eigen unieke karakter krijgen passend bij uw interieur.

De service van Plaisier Interieur

Heeft u uw mooie design stoel gevonden, maar heeft u toch nog vragen? Neem dan contact met ons op. Ook met vragen over de complete Rolf Benz collectie kunt u bij onze Rolf Benz experts terecht. Wij zullen altijd zo snel mogelijk antwoord geven op al uw vragen over de collectie van Rolf Benz. U bent natuurlijk ook altijd van harte welkom in onze Rolf Benz studio. Eén van de grootste en mooiste Rolf Benz showrooms van Nederland!

Wij scoren een 8.8/10 uit 575+ beoordelingen
Kom langs in onze showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7 etages pure inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Wij zijn CBW Gecertificeerd
CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.