Menu
Openingstijden

Rolf Benz stoelen

Plaisier Interieur toont uit de Rolf Benz collectie de mooiste stoelen in haar winkel. Bij Rolf Benz staan vormgeving en zitcomfort voorop en dat merkt u wanneer u de Rolf Benz stoelen collectie ontdekt bij Plaisier.

Bij iedere stoel heeft u veel keuze aan bekledingsmateriaal en kleuren. Ook de houten of metalen poten en armleuningen zijn vaak in verschillende uitvoeringen of kleuren leverbaar. Bezoek onze winkel en maak kennis met dit schitterende merk!
Rolf Benz 655
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.

Rolf Benz eetkamerstoelen

In ieder interieur neemt de eethoek steeds vaker een meer centrale plek in. Vroeger was het alleen een plaats waar gegeten werd. Nu is het de plek voor de mooiste ontmoetingen en beste gesprekken. Dit vraagt ook meer van de eetkamerstoel: meer comfort en meer aandacht voor de vormgeving van de stoel. Dit maken de Rolf Benz stoelen uitermate populair bij een steeds groter wordende groep. De eetkamerstoelen van Rolf Benz zijn perfect voor iedere gelegenheid!

Rolf Benz klassiekers

Enkele Rolf Benz stoelen zijn échte design klassieker geworden. Wat dacht u van de Rolf Benz 600 stoel? Uniek in zijn soort door de strakke vormgeving, maar ook door het sublieme zitcomfort, omdat de zitting als een echte ‘freischwinger’ mee beweegt in gebruik. Door de het uitgebreide kleurenpallet en de vele leersoorten kan iedere Rolf Benz stoel zijn eigen unieke karakter krijgen passend bij uw interieur.

De service van Plaisier Interieur

Heeft u uw mooie design stoel gevonden, maar heeft u toch nog vragen? Neem dan contact met ons op. Ook met vragen over de complete Rolf Benz collectie kunt u bij onze Rolf Benz experts terecht. Wij zullen altijd zo snel mogelijk antwoord geven op al uw vragen over de collectie van Rolf Benz. U bent natuurlijk ook altijd van harte welkom in onze Rolf Benz studio. Eén van de grootste en mooiste Rolf Benz showrooms van Nederland!

Veelgestelde vragen

Waar kan ik het beste een Rolf Benz stoel kopen?
Voor de aankoop van een Rolf Benz stoel kunt u het beste terecht bij één van de Rolf Benz Studio’s in Nederland. Plaisier Interieur is in Nederland één van de grootste Rolf Benz Studio’s. Bovendien bent u verzekerd van ervaren medewerkers die u alles kunnen vertellen over de mogelijkheden van Rolf Benz in combinatie met de rest van uw interieur.

 

Waar moet ik rekening mee houden bij het aankopen van Rolf Benz stoelen?
Laat u allereerst goed informeren. onze website vindt u veel informatie. Daarnaast is het belangrijk het zitcomfort te ervaren van een Rolf Benz stoel. Bij veel modellen heeft u de mogelijkheid uit verschillende extra opties. Bij Plaisier Interieur adviseren wij u graag.

 

Kan ik een kleurstaal aanvragen?
Bij de meeste stoelen heeft u keuze uit verschillende uitvoeringen. Zo zijn de materialen en kleuren aan te passen. Online een kleurstaal aanvragen was nog nooit zo makkelijk. Klik hier om een online kleurstaal aan te vragen.

Wij scoren een 8.8/10 uit 1400+ beoordelingen
Plaisier Interieur
7.000m2 showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Plaisier AvantGarde
Design Boutique
Mariniersweg 84a
3011 NT, Rotterdam
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
Ontvang ons nieuwste magazine!

Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!