Menu
Openingstijden

Secto Design

Plaisier Interieur is de grootste Secto Design winkel van Rotterdam en omstreken. Bijna alle uitvoeringen van de Secto lampen vindt u bij ons in de winkel. De focus van Secto Design ligt op innovatief gebruik van hout, vakmanschap en duurzaamheid. De vormgeving en het materiaal geven sfeer in vele interieurs.

Ontdek de Secto Design verlichtingscollectie bij Plaisier Interieur! Onze interieurontwerpers helpen u graag om een lichtplan op maat te maken. U bent van harte welkom in onze showroom!
secto design
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.

Secto Design

Houdt u van de natuurlijke uitstraling van hout en heeft u een voorkeur voor typisch Nordic Design? Kijkt u dan eens in het assortiment van Secto Design. Deze Finse fabrikant staat bekend om zijn charmante lampen die u gemakkelijk in verschillende woonstijlen een mooie plek kunt geven. Lampen van dit merk worden grotendeels met de hand gemaakt, met gebruik van ecologisch verantwoorde materialen.

De kwaliteit van Secto Design

De Finse ondernemer Tuula Jusélius richtte in 1995 zijn bedrijf Secto Design op. Vanaf de beginjaren tot vandaag werkt hij nauw samen met de Finse architect en ontwerper Seppo Koho. Seppo Koho won onder meer de belangrijke iF Product Design Award en de Olumuoto Award. In 2015 werd hij uitgeroepen tot ontwerper van het jaar. Zowel Koho als Jusélius hebben een voorliefde voor de kwaliteit van Scandinavisch hout, dat op duurzame wijze geteeld en verwerkt wordt. In de meeste lampen van Secto Design speelt berkenhout een hoofdrol. Elke lamp wordt voor een groot deel met de hand vervaardigd, waarbij elke stap moet voldoen aan strenge kwaliteitseisen. De vormgeving kunt u omschrijven als minimalistisch, met een sierlijke vorm van charme.

Finse berk als basis voor Secto Design

De berk is de nationale boom van Finland en dient als basis voor de Secto Design lampen. Het is ideaal materiaal voor lampen als de Kuulto 9100 plafondlamp dankzij zijn sterke en veerkrachtige vezels. In heel Europa is Finland het meest beboste land. Het land bestaat voor zo’n 80% uit groen goud, waardoor de bosbouw een significant onderdeel is geworden van de handel van het land. De berken die gebruikt worden voor de ontwerpen van Secto Design, groeien in PEFC-gecertificeerde gebieden, wat inhoudt dat de bosgebieden ecologische duurzaamheid garanderen. Daarnaast garandeert de certificatie ook volledige transparantie van de leveringsketen. Daarmee kunt u de berk van de oorsprong tot aan de het uiteindelijke design, volgen. Berk wordt gezien als Noors hardhout en kent dan ook een mooie, lichte kleur dat bij daglicht lichtelijk geler wordt wanneer het materiaal oud is. Het oppervlak is egaal en strak. Berk is sterk en veerkrachtig en hierdoor perfect, langdurig materiaal voor de design van de Secto Design lampen.

Verschillende Secto Design lampen

In het assortiment Secto Design lampen vindt u onder andere staande lampen, tafellampen, plafondlampen en wandlampen.  Bent u op zoek naar een minimalistische tafellamp, dan is de Teelo tafellamp een goede keuze. Als u naast goede verlichting ook een visueel interessant spel van licht en schaduw wilt, richt u zich dan op de Octo-,  Petite- of Magnum-lijn van Secto Design. U heeft de keuze uit diverse houttinten of lakkleuren. Bekijk welke kleur en vorm het beste past in uw interieur en maak uw keuze.

Ontdek Secto Design bij Plaisier

Wilt u onze Secto Design lampen voor dat u ze online besteld toch even bekijken? Dan bent u van harte welkom in onze grote showroom in Ridderkerk. De professionele medewerkers van Plaisier nemen de tijd voor u en laten u zien hoe u uw woning nog mooier kunt inrichten.

Wij scoren een 8.8/10 uit 1350+ beoordelingen
Plaisier Interieur
7.000m2 showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Plaisier AvantGarde
Design Boutique
Mariniersweg 84a
3011 NT, Rotterdam
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
Ontvang ons nieuwste magazine!

Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!