Openingstijden & Routebeschrijving

Secto Design

Plaisier Interieur is de grootste Secto Design winkel van Rotterdam en omstreken. Bijna alle uitvoeringen van de Secto lampen vindt u bij ons in de winkel. De focus van Secto Design ligt op innovatief gebruik van hout, vakmanschap en duurzaamheid. De vormgeving en het materiaal geven sfeer in vele interieurs.
secto design
Filteren

Andere categorieën:

 Prijs

Merken

  Waarom Plaisier Interieur?
  Ruim 120 jaar ervaring
  7000m² inspiratie!
  CBW Erkend
  Deskundig advies
  CBW Certificaat
  CBW Certificaat
  Wij zijn CBW Gecertificeerd
  CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.

  Secto Design

  Houdt u van de natuurlijke uitstraling van hout en heeft u een voorkeur voor typisch Nordic Design? Kijkt u dan eens in het assortiment van Secto Design. Deze Finse fabrikant staat bekend om zijn charmante lampen die u gemakkelijk in verschillende woonstijlen een mooie plek kunt geven. Lampen van dit merk worden grotendeels met de hand gemaakt, met gebruik van ecologisch verantwoorde materialen.

  De kwaliteit van Secto Design

  De Finse ondernemer Tuula Jusélius richtte in 1995 zijn bedrijf Secto Design op. Vanaf de beginjaren tot vandaag werkt hij nauw samen met de Finse architect en ontwerper Seppo Koho. Seppo Koho won onder meer de belangrijke iF Product Design Award en de Olumuoto Award. In 2015 werd hij uitgeroepen tot ontwerper van het jaar. Zowel Koho als Jusélius hebben een voorliefde voor de kwaliteit van Scandinavisch hout, dat op duurzame wijze geteeld en verwerkt wordt. In de meeste lampen van Secto Design speelt berkenhout een hoofdrol. Elke lamp wordt voor een groot deel met de hand vervaardigd, waarbij elke stap moet voldoen aan strenge kwaliteitseisen. De vormgeving kunt u omschrijven als minimalistisch, met een sierlijke vorm van charme.

  Verschillende Secto Design lampen

  In het assortiment Secto Design lampen vindt u onder andere staande lampen, tafellampen, plafondlampen en wandlampen.  Bent u op zoek naar een minimalistische tafellamp, dan is de Teelo tafellamp een goede keuze. Als u naast goede verlichting ook een visueel interessant spel van licht en schaduw wilt, richt u zich dan op de Octo-,  Petite- of Magnum-lijn van Secto Design. U heeft de keuze uit diverse houttinten of lakkleuren. Bekijk welke kleur en vorm het beste past in uw interieur en maak uw keuze.

  Ontdek Secto Design bij Plaisier

  Wilt u onze Secto Design lampen voor dat u ze online besteld toch even bekijken? Dan bent u van harte welkom in onze grote showroom in Ridderkerk. De professionele medewerkers van Plaisier nemen de tijd voor u en laten u zien hoe u uw woning nog mooier kunt inrichten.

  Wij scoren een 8.8/10 uit 700+ beoordelingen
  Kom langs in onze showroom
  Lagendijk 99
  2981 EK, Ridderkerk
  Waarom Plaisier Interieur?
  Ruim 120 jaar ervaring
  7000m² inspiratie!
  CBW Erkend
  Deskundig advies
  CBW Certificaat
  Wij zijn CBW Gecertificeerd
  CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.