Menu
Openingstijden

Secto Design vloerlampen

Met Secto Design vloerlampen krijgt uw interieur stijl, warmte en charme. Deze lampen, veelal vormgegeven in aantrekkelijke designs en gemaakt van topklasse materialen, passen in vrijwel elke woonstijl. Lampen van Secto Design worden grotendeels met de hand gemaakt. Bekijk het online assortiment van Plaisier Interieur en maak uw keuze.

Bij Plaisier Interieur vindt u de Secto Design vloerlamp die u zoekt. Bekijk ons aanbod en bestel online, of kom langs in onze showroom!
Secto Design vloerlampen
Secto Design vloerlampenSluit filter

Prijs

Merken

  Filteren
  Waarom Plaisier Interieur?
  Ruim 125 jaar ervaring
  7.000m² inspiratie!
  CBW Erkend
  Deskundig advies
  CBW Certificaat
  Deskundig interieuradvies?
  Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.

  Het vakmanschap achter Secto Design vloerlampen

  Secto Design vloerlampen zijn afkomstig uit Finland, waar ervaren ambachtslieden en internationaal bekende designers werken aan een assortiment dat tot de verbeelding spreekt. Lampen van Secto Design wonnen onder meer de belangrijke iF Product Design Award. Bij de fabricage van Secto Design vloerlampen speelt Scandinavisch hout een hoofdrol. Het hout is uitsluitend afkomstig van ecologisch verantwoorde en duurzaam werkende bronnen. Veel stappen in het productieproces bestaan uit puur ambachtelijk handwerk. Secto Design maakt met name gebruik van berkenhout, dat van nature een warme kleur heeft en ook een visueel aantrekkelijke nerfstructuur laat zien. Elke stap in het productieproces moet voldoen aan strenge kwaliteitseisen.

  Secto Design vloerlampen, innovatieve creaties

  Bij het ontwerp van Secto Design vloerlampen worden bekende designers ingeschakeld. Deze ontwerpers hebben niet alleen hun focus op vormgeving, maar maken ook zoveel mogelijk gebruik van innovatieve technieken. Secto Design heeft een voorkeur voor led-technologie, die meer en meer andere verlichtingsbronnen vervangt. Ledlampen van de oudere generatie konden vaak niet aangesloten worden op een dimmer. Secto Design vloerlampen kunnen dit echter wel, waardoor uw lampen niet alleen zorgen voor helder licht, maar ook bijzonder sfeervol werken.

   

  Meer design vloerlampen? Bekijk ons ruime aanbod aan design vloerlampen!

  Ontdek Secto Design vloerlampen bij Plaisier

  In het assortiment van Secto Design vloerlampen vindt u lampen in diverse vormen en maten. Ook heeft u de keuze uit verschillende houttinten en lakkleuren, zodat u altijd een lamp kunt vinden die perfect in uw woonstijl past. Wilt u Secto Design vloerlampen van tevoren bekijken? Komt u dan eens naar onze grote showroom in Ridderkerk en laat u uitgebreid adviseren door onze deskundige interieurontwerpers.

  Wij scoren een 8.8/10 uit 1350+ beoordelingen
  Plaisier Interieur
  7.000m2 showroom
  Lagendijk 99
  2981 EK, Ridderkerk
  Plaisier AvantGarde
  Design Boutique
  Mariniersweg 84a
  3011 NT, Rotterdam
  Waarom Plaisier Interieur?
  Ruim 125 jaar ervaring
  7.000m² inspiratie!
  CBW Erkend
  Deskundig advies
  Deskundig interieuradvies bij Plaisier
  Deskundig interieuradvies?
  Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
  Ontvang ons nieuwste magazine!

  Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!