Openingstijden & Routebeschrijving
Spectral
Spectral levert design TV meubels van topkwaliteit en maakt de techniek van audio en televisie onzichtbaar. Bij Plaisier Interieur vindt u de grootste Spectral Plaza van Nederland! We tonen u daarbij de meest complete collectie Spectral TV meubels. Onze specialisten zijn de beste van Nederland en weten u als geen ander te adviseren en demonstreren welke ongekende mogelijkheden een TV meubel van dit merk biedt.
Spectral showroom Plaisier
Wij zijn CBW Gecertificeerd
CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.
Spectral Plaza Rotterdam

De TV meubels worden geproduceerd in Duitsland door vakmensen die zich vanaf 1994 gespecialiseerd hebben in het bieden van oplossingen voor het integreren van elektronica in zeer fraai vormgegeven kasten. Spectral is specialist in het aanbieden van een compleet TV meubel, met geïntegreerde TV en audio, en het volledig ontzorgen van de consument bij het installeren hiervan. Een high-end TV meubel van Spectral kan in alle RAL kleuren geleverd worden. Dus altijd passend bij uw bestaande interieur.

 

Een design TV meubel maakt van televisie kijken en muziek luisteren een onvergetelijke ervaring. Wilde u altijd al genieten van een waanzinnig homecinema systeem zonder die lelijke geluidsboxen en wirwar aan kabels? Spectral maakt dit samen met Plaisier Interieur mogelijk!

 

Hoe mooi een Spectral tv meubel is, ervaart u het beste bij Plaisier Interieur. Dé Spectral Plaza van Rotterdam en omstreken.

 

Bekijk de nieuwste folder boordevol Spectral tv meubels!

Spectral TV Meubel

Spectral is één van de meest succesvolle en populairste merken op het gebied van TV meubels en audio wandmeubels. Deze hoogwaardige meubels uit Duitsland maken techniek onzichtbaar. Geen rondslingerende kabels of zichtbare luidsprekers meer. Een Spectral meubel is een designstuk dat in elk interieur past. Of u nu houdt van klassiek en nostalgisch of van modern en trendy. Plaisier Interieur heeft als toonaangevende design woonwinkel van de regio Rotterdam een mooie collectie Spectral meubels die een sieraad in uw huis zijn.

Een Spectral meubel is uniek

Een meubel van dit unieke merk kent zijn gelijke niet. Het kleurenspectrum lijkt oneindig. U kiest hiermee voor een uniek design meubel die helemaal op het overige meubilair in uw woonkamer kan worden afgesteld. Spectral tv-meubels, wandmeubels en bijzetkastjes worden gemaakt volgens de laatste trends, zoals de optie Smart Charge, waarbij u de smartphone alleen maar op uw tv meubel hoeft te leggen en uw smartphone laadt al op. De Spectral tv-meubels zijn gemaakt voor de nieuwste flatscreen televisies en audioapparatuur. Of u nu op zoek bent naar een Spectral meubel op poten in hoogglans wit of zwart. Of een zwevend tv-meubel dat precies op de juiste hoogte kan worden opgehangen, u vindt het in de grote showroom van Plaisier Interieur in Ridderkerk.

Een ongekende kijk- en luisterervaring met een Spectral audio meubel

Een Spectral audio meubel maakt televisie kijken en muziek luisteren tot een onvergetelijke ervaring. Spectral bewijst met zijn collectie dat een soundsysteem en een televisie uitstekend in één meubel kunnen worden geïntegreerd. Spectral audio meubels zijn verkrijgbaar in diverse maten, waarbij zowel de snoeren als het geluidssysteem onzichtbaar in het meubel zijn weggewerkt. Spectral heeft als marktleider in Duitsland haar eigen soundsystemen en luidsprekers, maar ook een ander geluidssysteem kan probleemloos in de soundsokkel van het Spectral audio meubel worden ingebouwd. Het meubel is er in vele kleuren en het is eenvoudig uit te breiden met een draaibare tv-beugel en led-verlichting. Een geluidssysteem van Spectral (BRA2, VRA2, SCA2 en XTA1) bezit verschillende eigenschappen en voordelen:

  • Een Spectral soundsysteem is het enige 2.1 soundsysteem waarbij de subwoofer geïntegreerd is en niet als losse subwoofer wordt meegeleverd.
  • Een Spectral soundsysteem geeft normaal “stereo” geluid, “wide” een breder stereo geluid, en virtual surround geluid weer.
  • Het soundsysteem geeft voldoende laag (bass) geluid weer, en kan naar wens ingesteld worden met meer of minder bass geluid.
  • Een Spectral soundsysteem ondersteund de audio formaten; PCM (analoog), Dolby Digital (digitaal), DTS (digitaal).
  • Het soundsysteem heeft een bijgeleverde afstandsbediening welke beperkt functies van andere afstandsbedieningen kan overnemen.
Met Spectral meubels kunt u alle kanten op

Spectral meubels hebben een luxe uitstraling en zijn in vele verschillende opstellingen verkrijgbaar. Het is veel meer dan een gewoon audiomeubel. Het is een ‘wonder’ van techniek en stijl. Een design meubel van dit prachtige merk combineert functionaliteit en flexibiliteit met een strak design en handige opbergruimte. Het grote kleurbereik maakt het tot een puur individuele design meubel. Spectral meubels kunnen nóg persoonlijker gemaakt worden door deze naar wens te voorzien van een deurtje, klep of lade. Ook heeft u bij Spectral meubels de keuze om deze op te hangen of op de grond te plaatsen.

 

Kom langs en ontdek de schitterende Spectral tv-meubels zoals de Cocoon en de Ameno bij Plaisier Interieur. Onze deskundige medewerkers vertellen u graag over de vele mogelijkheden van deze tijdloze design meubels die in diverse hoogtes, dieptes en breedtes leverbaar zijn.

 

Breng nu een bezoek aan onze grote showroom in Ridderkerk! Naast de Spectral collectie vindt u hier nog veel meer meubelen in de categorie woon, slaap en verlichting van onder andere de merken Leolux en Auping.

Wij scoren een 8.7/10 uit 400+ beoordelingen
Kom langs in onze showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Wij zijn CBW Gecertificeerd
CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.