Tonone
Een Tonone lamp: ambacht van Nederlandse bodem!

Tonone is een Nederlands designmerk met een duidelijke missie: Hoe kunnen mechanische gereedschappen van vroeger gebruikt worden voor state-of-the-art design. Anton de Groof is samen met zijn designteam de uitdaging aangegaan en het resultaat mag er zijn.

Stoer en eenvoudig. De lampen van Tonone staan bekend om hun industriële look in combinatie met praktische functionaliteit.
Filteren

Prijs

Merken

  Wij zijn CBW Gecertificeerd
  CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.
  Tonone Bold Series

  Tonone is een combinatie van tijdloos design en traditionele ambachtsmiddelen. De nieuwe serie, de Bold serie, laat dit duidelijk zien.

   

  De basis van deze lampen is de fascinatie van het designteam voor de vleugelmoer. Deze vleugelmoer heeft een dubbele rol. Aan de ene kant heeft deze een functionele rol om de lamp in te stellen. Aan de andere kant is het een onderscheidend zichtbaar element dat de Tonone Bold serie typeert.

   

  De collectie van Tonone bestaat uit plafondlampen, wandlampen, vloerlampen en tafellampen. Bij Plaisier Interieur vindt bijna de gehele collectie van Tonone in de winkel. Onze specialisten geven u graag passend advies.

  Wij scoren een 8.7/10 uit 400+ beoordelingen
  Kom langs in onze showroom
  Lagendijk 99
  2981 EK, Ridderkerk
  Wij zijn CBW Gecertificeerd
  CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.