Menu
Openingstijden & Routebeschrijving

Tonone Beads

Strak vormgegeven, maar wel met een subtiele charme, dat is Tonone Beads. Deze kwaliteitslampen van Nederlandse oorsprong staan bijzonder goed in veel moderne interieurs en brengen ook zakelijke omgevingen op een stilistisch hoog niveau. Kijk in het assortiment van Plaisier en kies uw Tonone Beads hanglampen, vloerlampen, tafellampen en wandlampen.

Bij Plaisier Interieur vindt u de Tonone Beads collectie. Bekijk ons aanbod en bestel online! Ook bent u van harte welkom in onze showroom.
Tonone Beads
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.

Het vakmanschap achter Tonone Beads

Tonone is het geesteskind van Anton de Groof, een Nederlandse ontwerper die zijn bedrijf in 2013 oprichtte. Tonone maakt gebruik van innovatieve verlichtingssystemen en koppelt dit aan een ontwerpvisie die nog sterk leunt op ambachtelijk handwerk. Wie de verschillende ontwerplijnen van Tonone bekijkt, ziet lampen met een tijdloos karakter. U kunt ze gemakkelijk in diverse woonstijlen een mooie plek geven. De Tonone Beads-collectie is geïnspireerd door de jonge dochter van De Groof. Ze was bezig met het rijgen van kralen en dat exacte beeld vormde de inspiratie voor onder meer de speels ogende Tonone Beads hanglampen en de stijlvolle Tonone Beads vloerlamp.

De kwaliteit van Tonone Beads

Tonone maakt voor zijn Tonone Beads-lijn uitsluitend gebruik van kwalitatief zeer goede materialen en besteedt ook veel tijd aan een correcte afwerking. Tonone Beads lampen zijn gemaakt van eersteklas aluminium en staal en voorzien van een mooie poedercoating. De ingebouwde led-verlichting is dimbaar en de hoogwaardige diffusor zorgt ervoor dat het licht een zachter karakter krijgt. De lichttemperatuur van uw Tonone Beads lampen kunt u met deze dimmer variëren van een wat koelere 2100 K tot een warme en rustgevende 3000 K.

Ontdek Tonone Beads bij Plaisier

Wilt u Tonone Beads wandlampen, vloerlampen, hanglampen of tafellampen online bestellen? Of wilt u ze misschien eerst komen bekijken om te zien of ze echt in uw interieur passen. U bent te allen tijde van harte welkom in onze grote showroom in Ridderkerk. Neemt u de tijd voor een bezoek om nog meer woonideeën op te doen.

Wij scoren een 8.8/10 uit 1150+ beoordelingen
Kom langs in onze showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
Ontvang ons nieuwe magazine!

Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!

Popup magazine