Menu
Openingstijden

Tonone Bolt

Tonone is een jong merk van Nederlandse bodem en heeft een uitgebreide lampen collectie. De lampen van dit designmerk kenmerken zich door een industriële en minimalistische uitstraling en een tijdloos design. De lampen van Tonone zijn ontstaan vanuit een passie voor traditionele mechanica en handwerk en worden gecombineerd met een innovatief design.

Bij Plaisier Interieur vindt u de Tonone Bolt collectie. Neem een kijkje in ons aanbod en bestel online! U bent ook van harte welkom in onze showroom.
Verlichting outlet
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.

Een grote collectie van innovatieve lampen

De collectie van Tonone is groot en divers en bestaat uit vloerlampen, wandlampen, tafellampen, bureaulampen en hanglampen. In 2013 lanceerde Tonone zijn eerste designlamp en startte met een zwarte basis collectie waar zijn fascinatie voor mechanica en ambacht tot uitdrukking kwam. Inmiddels zijn de kleuren uitgebreid en als u van kleur houdt is er dan ook heel wat mogelijk binnen de collectie van Tonone Bolt. De fascinatie voor mechanica heeft de ontwerper Anton Goof doorvertaald in productlijnen waarvan de collectie verlichting Bolt de bekendste is. Alle lampen uit deze collectie bestaan uit een constructie met scharniersysteem. Op de plekken van het scharnier is de lamp verstelbaar met een moersleutel. De moersleutel is er in mooie kleuren, dit kan mooi contrasterend werken in een andere kleur dan de lamp. Bij Plaisier Interieur kunt u terecht voor een Tonone Bolt vloerlamp of Tonone Bolt wandlamp.

Uitmuntende kwaliteit

Van een industriële Tonone Bolt plafondlamp tot strakke tafellamp, van een zwart strak design tot een bureaulamp in helder geel: het is allemaal mogelijk in de collectie van Tonone Bolt. Wat de lampen allemaal gemeen hebben is dat van de allerhoogste kwaliteit en perfect vervaardigd zijn. Het ambacht en de functionaliteit van de lampen zijn sterk zichtbaar. Anton de Groof, oprichter van Tonone, laat zijn visie van een functionele basis voor zijn lampencollectie als een rode draad door de collectie lopen. Functioneel met karakter: daarmee kunnen de hoogwaardige en innovatieve lampen het beste worden omschreven.

Ontdek Tonone Bolt bij Plaisier Interieur

Bent uw liefhebber van industriële, tijdloze én stoere lampen? Dan zijn de lampen van Tonone Bolt u op het lijf geschreven. Ontdek Tonone Bolt bij Plaisier en kijk dan eens rond onze website en blader door alle productcategorieën. Voor advies of vragen kunt u contact met ons opnemen.

Wij scoren een 8.8/10 uit 1300+ beoordelingen
Plaisier Interieur
7.000m2 showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Plaisier AvantGarde
Design Boutique
Mariniersweg 84a
3011 NT, Rotterdam
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
Ontvang ons nieuwste magazine!

Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!