Openingstijden & Routebeschrijving

Tonone lampen

Het frisse Tonone staat bekend om haar lampen met een industriële en stoere look. Inmiddels is dit toonaangevende merk niet meer weg te denken uit de designlampen industrie. Van bureaulampen tot wandlampen van tafellampen tot vloerlampen; voor elke ruimte zijn de mogelijkheden eindeloos. De Tanone lamp kenmerkt zich door allerlei details die niet te missen zijn. De collectie van Tonone bestaat onder andere uit de razendpopulaire Bolt serie.
Tonone lampen
Filteren

Andere categorieën:

 Prijs

Merken

  Waarom Plaisier Interieur?
  Ruim 120 jaar ervaring
  7000m² inspiratie!
  CBW Erkend
  Deskundig advies
  Wij zijn CBW Gecertificeerd
  CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.

  Tonone kwaliteit

  In de loop der jaren heeft Tonone verschillende lijnen ontwikkeld. De Bolt serie is met haar brede collectie bureaulampen, wandlampen en vloerlampen het populairst. Door oplossingen te bieden voor elke woonruimte is dit type Tonone lamp dan ook geschikt voor vele liefhebbers.

  Dankzij een samenwerking tussen het designteam van Tonone en lokale ambiechtslieden zijn de eindproducten van zeer hoge kwaliteit. Bij Tonone staat kwaliteit voorop. Dit uit zich niet alleen in de productie maar ook in de materialen. Zo kiest men voor materialen als glas, bron en staal. Met een scherp oog voor detail worden de ontwerpen tijdens het productieproces stap voor stap ontwikkeld tot prachtige eindproducten. De unieke combinatie van de Tonone lamp van robuustheid en elegantie valt zeer goed in de smaak bij vele designliefhebbers.

  Assortiment Tonone bij Plaisier Interieur

  Wilt u graag een Tonone lamp? Van bureaulampen tot wandlampen en van vloerlampen tot tafellampen; voor elke ruimte vindt u wel een passende Tonone lamp. In ons assortiment vindt u vele oplossingen uit de Bolt serie.

  De Bolt staat bekend om haar draaibare lamp en verstelbaarheid op meerdere plaatsen. Dankzij het open kapje aan de onder- en bovenkant kan het licht zich mooi verspreiden. Tonone heeft de moderne looks uit de Bolt serie slim uitgedacht. De lampen passen zich perfect aan uw interieur aan. De ontwerpen zijn bijzonder stijlvol en gemaakt van aluminium en staal. Bij Plaisier heeft u de keuze uit Bolt tafellampen, vloerlampen, wandlampen en plafondlampen.

  Tonone bij Plaisier

  Ontdek Tonone lampen bij Plaisier. In onze showroom vindt u onze Tonone collectie!

  Wij bieden al ruim 120 jaar kwaliteit, service en innovatie. Maak op onze website of in onze winkel kennis met ons uitgebreide assortiment van zowel internationale als nationale verlichtingsmerken. Wij adviseren u graag.

  Wij scoren een 8.8/10 uit 675+ beoordelingen
  Kom langs in onze showroom
  Lagendijk 99
  2981 EK, Ridderkerk
  Waarom Plaisier Interieur?
  Ruim 120 jaar ervaring
  7000m² inspiratie!
  CBW Erkend
  Deskundig advies
  Wij zijn CBW Gecertificeerd
  CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.