Menu
Openingstijden & Routebeschrijving

Tonone plafondlampen

In 2013 ontwierp Anton de Groof de Tonone plafondlamp. Deze eenvoudige reeks lampen in industriële stijl past in elk modern en klassiek interieur. Ze zijn uiterst praktisch, stoer en functioneel en worden vervaardigd door het kruim van de Nederlandse vaklui met een oog voor elk detail. Door de verstelbare hoogte zijn ze ook heel erg praktisch in de wat hogere en meer industriële ruimtes.
Tonone plafondlampen
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.

De ontwerper van de Tonone plafondlamp

Tonone is gevestigd in de ‘De Gruyterfabriek’ in Den Bosch, een “creatieve hotspot” and “idea lab” voor vernieuwende designers, ontwerpers, kunstenaars, vormgevers en andere jonge, innovatieve ondernemers. Deze productieve omgeving levert de creatieve inspiratie voor de stichter van het ambitieuze, Hollandse merk. De Nederlandse ontwerper Anton de Groof ontwerpt al 25 jaar privé​- en commerciële interieurs en​ ​designmeubelen en -lampen. Zo ontwierp hij ook de originele Marie Stella Maris shop aan de Keizersgracht in Amsterdam. Voor Tonone was de Groof al een bezige bij in de design wereld. Hij ontwierp vanaf 1993 met Studio Massimo Furnitures meubelen en interieurs voor shops en hotels. Een van zijn creaties was het The Duke Boutique Hotel.

 

Met het ontwerp van de Tonone plafondlampen volgt hij zijn passie voor het ontwerpen van mechanisch en industrieel ​design. Het is de visie van zijn design team dat traditionele en mechanische gebruiksvoorwerpen ook visueel kunnen zijn en dat ze kunnen dienen als een functioneel gegeven voor innovatief design van moderne producten.​

Ontdek Tonone plafondlampen bij Plaisier

Interieur Plaisier uit Ridderkerk nodigt u hartelijk uit om de Tonone plafondlampen te komen ontdekken in onze showroom. Naast plafondlampen voeren wij ook andere lampen uit het Tonone gamma. Bovendien adviseren wij u heel graag hoe u deze fantastische designlampen -en moderne kroonluchter kan inpassen in uw interieur. Met 120 jaar ervaring in de design markt zijn wij hiervoor uitstekend geplaatst.

Wij scoren een 8.8/10 uit 1150+ beoordelingen
Kom langs in onze showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
Ontvang ons nieuwe magazine!

Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!

Popup magazine