Menu
Openingstijden

Tonone plafondlampen

In 2013 ontwierp Anton de Groof de Tonone plafondlamp. Deze eenvoudige reeks lampen in industriële stijl past in elk modern en klassiek interieur. Ze zijn uiterst praktisch, stoer en functioneel en worden vervaardigd door het kruim van de Nederlandse vaklui met een oog voor elk detail. Door de verstelbare hoogte zijn ze ook heel erg praktisch in de wat hogere en meer industriële ruimtes.
Tonone plafondlampen
Tonone plafondlampenSluit filter

Prijs

Merken

  Waarom Plaisier Interieur?
  Ruim 125 jaar ervaring
  7.000m² inspiratie!
  CBW Erkend
  Deskundig advies
  CBW Certificaat
  Deskundig interieuradvies?
  Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.

  De ontwerper van de Tonone plafondlamp

  Tonone is gevestigd in de ‘De Gruyterfabriek’ in Den Bosch, een “creatieve hotspot” and “idea lab” voor vernieuwende designers, ontwerpers, kunstenaars, vormgevers en andere jonge, innovatieve ondernemers. Deze productieve omgeving levert de creatieve inspiratie voor de stichter van het ambitieuze, Hollandse merk. De Nederlandse ontwerper Anton de Groof ontwerpt al 25 jaar privé​- en commerciële interieurs en​ ​designmeubelen en -lampen. Zo ontwierp hij ook de originele Marie Stella Maris shop aan de Keizersgracht in Amsterdam. Voor Tonone was de Groof al een bezige bij in de design wereld. Hij ontwierp vanaf 1993 met Studio Massimo Furnitures meubelen en interieurs voor shops en hotels. Een van zijn creaties was het The Duke Boutique Hotel.

   

  Met het ontwerp van de Tonone plafondlampen volgt hij zijn passie voor het ontwerpen van mechanisch en industrieel ​design. Het is de visie van zijn design team dat traditionele en mechanische gebruiksvoorwerpen ook visueel kunnen zijn en dat ze kunnen dienen als een functioneel gegeven voor innovatief design van moderne producten.​

  Ontdek Tonone plafondlampen bij Plaisier

  Interieur Plaisier uit Ridderkerk nodigt u hartelijk uit om de Tonone plafondlampen te komen ontdekken in onze showroom. Naast plafondlampen voeren wij ook andere lampen uit het Tonone gamma. Bovendien adviseren wij u heel graag hoe u deze fantastische designlampen -en moderne kroonluchter kan inpassen in uw interieur. Met 120 jaar ervaring in de design markt zijn wij hiervoor uitstekend geplaatst.

  Wij scoren een 8.8/10 uit 1350+ beoordelingen
  Plaisier Interieur
  7.000m2 showroom
  Lagendijk 99
  2981 EK, Ridderkerk
  Plaisier AvantGarde
  Design Boutique
  Mariniersweg 84a
  3011 NT, Rotterdam
  Waarom Plaisier Interieur?
  Ruim 125 jaar ervaring
  7.000m² inspiratie!
  CBW Erkend
  Deskundig advies
  Deskundig interieuradvies bij Plaisier
  Deskundig interieuradvies?
  Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
  Ontvang ons nieuwste magazine!

  Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!