Menu
Openingstijden

Vibia

Vibia is een merk dat zich bezighoudt met het maken van innovatieve lampen. Designers worden aangemoedigd om vernieuwende ontwerpen te creëren waarbij wordt gespeeld met licht en uitstraling. Dit resulteert in producten die tegelijkertijd zowel verfijnd als verrassend zijn. Een Vibia lamp is dan ook een echte blikvanger.

Bij Plaisier Interieur vindt u de lampen van Vibia. Bestel uw Vibia lamp online of kom langs in onze showroom!

Vibia bij Plaisier Interieur
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.

Het innovatieve design van Vibia

Vibia staat open voor ontwerpers met vernieuwende ideeën. Het merk wil een plaats zijn waar designers terechtkunnen om hun creativiteit op los te laten. Verder is het belangrijk dat er manieren gezocht worden om met de producten het woongenot van klanten te verbeteren. De lampen moeten daarom niet alleen verrassen, maar ook aansluiten bij de ruimte waarin ze geplaatst worden. Er wordt daarom zorgvuldig nagedacht over welke materialen, lichtbronnen en technieken gebruikt kunnen worden om het mooiste resultaat te behalen. Hierdoor zal een lamp van dit merk de ruimte in uw woning verrijken met een prachtig design waar goed over nagedacht is.

De hoogwaardige kwaliteit van Vibia

Al in 1987 werd Vibia opgericht. Sindsdien is het merk bekend geworden in 80 verschillende landen. Dit is mede te danken aan het gebruik van hoogwaardige materialen in de fabriek van Barcelona. Verder is er met veel zorgvuldigheid een lokaal team samengesteld dat assistentie kan verlenen tijdens het productieproces. Op deze manier wordt er goed samengewerkt om een uitstekend product te creëren van hoge kwaliteit. Tijdens de productie wordt er veel aandacht besteed aan de afwerking en de details. Regelmatig wordt er zelfs nog met de hand gewerkt om het beste resultaat te kunnen leveren.

Ontdek Vibia bij Plaisier

Bent u benieuwd geworden naar Vibia?  Bij Plaisier vindt u een ruim aanbod met producten van dit merk. U vindt verschillende soorten lampen, zoals vloerlampen, wandlampen en hanglampen. Kijk op uw gemak rond tussen ons aanbod. Wanneer u een vraag heeft kunt u contact met ons opnemen. We helpen u graag om het perfecte product te vinden!

Wij scoren een 8.8/10 uit 1300+ beoordelingen
Plaisier Interieur
7.000m2 showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Plaisier AvantGarde
Design Boutique
Mariniersweg 84a
3011 NT, Rotterdam
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
Ontvang ons nieuwste magazine!

Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!