Menu
Openingstijden

Vibia hanglampen

Vibia hanglampen zijn moderne en abstracte interpretaties van klassieke verlichting. Door de toepassing van ledtechnologie en innovatief materiaalgebruik is dit Spaanse designmerk in staat licht en ruimte centraal te stellen. Het delicate frame is verheven tot sculpturaal middel. De veelzijdige creatieve uitvoeringen bieden ruimte voor een persoonlijk en eigenzinnig lichtplan.

Bij Plaisier Interieur vindt u de hanglampen van Vibia. Bekijk onze collectie en bestel online, of kom langs in onze showroom!
Vibia hanglampen

Andere categorieën:

 

Vibia hanglampenSluit filter

Prijs

Merken

  Waarom Plaisier Interieur?
  Ruim 125 jaar ervaring
  7.000m² inspiratie!
  CBW Erkend
  Deskundig advies
  CBW Certificaat
  Deskundig interieuradvies?
  Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.

  Vibia hanglampen, briljant innovatief design

  De inspiratie voor Vibia hanglampen komt uit de natuur zelf, zoals hangende tuinen voor de Palma in de vorm van de wereldbol met vulbare plantenbakken. Andere voorbeelden zijn de heldere Noordster/Poolster voor de minimalistische North of de gelijknamige vogel voor de Flamingo. De ledverlichting in de ene poot is hier losgekoppeld van de schalen erboven die abstract het verenkleed voorstellen. In andere gevallen is de techniek zelf inspirerend, zoals de compactheid van de multifunctionele iPad bij de Skan of de van tweedimensionale tekening naar driedimensionaal kunstwerk gebrachte Wireflow.

  Vibia hanglampen stralen puur vakmanschap uit

  Vibia hanglampen zijn technische staaltjes van vernuft die spelen met schaduweffecten en de stabiliteit van lichtgewicht materialen. De ruimte komt optimaal tot zijn recht door de minimalistische ragfijne vormgeving. Hierdoor krijgt het licht iets magisch en lijkt het haast te zweven. Het warme en energiezuinige ledlicht is voorzien van de laatste technologische snufjes op het gebied van dimbaarheid, weerkaatsing en lichtfiltering om voor elke situatie een optimale sfeer te creëren. Licht aluminium, slimme verbindingen en sterk maar ragfijn carbonfiber maken haast futuristische en sculpturale constructies mogelijk die ook overdag de ogen strelen.

   

  Vibia hanglampen zijn uitstekend te combineren met topmerken als Vitra, Leolux, Rolf Benz en Design on Stock. Meer inspiratie opdoen voor uw interieur? Doe hier inspiratie op voor verschillende ruimtes!

  Ontdek Vibia hanglampen bij Plaisier

  Plaisier biedt de nodige service bij het uitzoeken en deskundig installeren van uw nieuwe Vibia hanglampen, eventueel in combinatie met bijpassende vloer-, wand- of tafellampen. Onze interieurontwerpers helpen uw graag met een speciaal lichtplan, thuis of in openbare ruimtes. Neemt u gerust contact op via de website of bezoek onze woonwinkel in Ridderkerk.

  Wij scoren een 8.8/10 uit 1300+ beoordelingen
  Plaisier Interieur
  7.000m2 showroom
  Lagendijk 99
  2981 EK, Ridderkerk
  Plaisier AvantGarde
  Design Boutique
  Mariniersweg 84a
  3011 NT, Rotterdam
  Waarom Plaisier Interieur?
  Ruim 125 jaar ervaring
  7.000m² inspiratie!
  CBW Erkend
  Deskundig advies
  Deskundig interieuradvies bij Plaisier
  Deskundig interieuradvies?
  Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
  Ontvang ons nieuwste magazine!

  Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!