Menu
Openingstijden

Wever & Ducré

De eerste letters van werklust, vertrouwen, enthousiasme, durf en creativiteit maken samen duidelijk waar het Belgische merk Wever & Ducré voor staat. Hiermee produceren zij lampen die uitblinken in schoonheid, geavanceerde technologie en eindeloze combinatie mogelijkheden.

Bij Plaisier Interieur vindt u de collectie van Wever & Ducré. Bekijk en bestel online of kom langs in onze showroom. U bent van harte welkom!

Wever & Ducre
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.

Wever & Ducré biedt veelzijdig en innovatief design in verlichting

Minimalistische geometrische vormen, compact maar letterlijk met grote uitstraling kenmerken de Miles wandlampen collectie van Wever & Ducré. Met ronde en rechthoekige vormen in verschillende maten kunt u los of in een patroon een interessante verlichte muur creëren. Datzelfde geldt voor de series Box (vierkant), Hexo (zeshoekig) en Ray (rond) die u onderling kunt combineren. Ze zijn verkrijgbaar in meerdere maten en fraaie metallic tinten. Twee lichtbronnen schijnen naar boven en beneden voor interessante patronen op de muur of het benadrukken van een kunstwerk. Een spannend grafisch spel van vierkante vlakken in zwart of wit met direct en indirect licht vormt de sculpturale Venn collectie, absolute blikvangers in elke ruimte.

Bij Wever & Ducré ervaart u hoge kwaliteit en luxe moderne uitstraling

In een knusse huiskamer, hippe lobby of zakelijke omgeving, de originele Wever & Ducré lampen voelen zich overal thuis en versterken de sfeer in elke interieurstijl. U kunt rekenen op de kwalitatief hoogstaande en perfect afgewerkte producten. De Miles collectie valt bijvoorbeeld op door vernieuwende poedercoatings, onder meer in luxe marmer of walnoot, aangebracht op geborsteld aluminium. Het bedrijf streeft naar duurzame, energiezuinige en gebruiksvriendelijke verlichting voor elke ruimte en experimenteert met de eindeloze mogelijkheden van led-technologie.

Ontdek Wever & Ducré bij Plaisier

De Wever & Ducré lampen kunt u in hun volle glorie bewonderen in onze winkel in Ridderkerk. Het monteren van de verlichting thuis kunt u eventueel door onze professionele installateurs laten doen. Daarbij geven ze u advies over de bediening en nemen ze het verpakkingsmateriaal weer mee. Via ons contactformulier kunt u verdere informatie en een offerte vragen.

Wij scoren een 8.8/10 uit 1350+ beoordelingen
Plaisier Interieur
7.000m2 showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Plaisier AvantGarde
Design Boutique
Mariniersweg 84a
3011 NT, Rotterdam
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
Ontvang ons nieuwste magazine!

Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!