Menu
Openingstijden & Routebeschrijving

Zuiver kasten

Wilt u graag uw boeken of andere losse objecten kwijt in een opvallend stukje design? Dan past een Zuiver kast perfect bij u. Kasten zijn een must-have voor een gezellige woonkamer. U ontspant namelijk veel beter wanneer uw interieur een opgeruimde uitstraling heeft, zonder losse draadjes en andere spullen. In de open vakken van de Zuiver kasten kunt u juist uw boeken prachtig tonen, waardoor er een warme en huiselijke sfeer ontstaat.

Voor iedere inrichting is een perfecte kast in de Zuiver collectie!
Zuiver kasten
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.

Unieke designs van Zuiver kasten

De Zuiver kasten zijn niet alleen handig, maar ook erg toonaangevend voor uw interieur. Doordat u uw losse spullen netjes worden opgeruimd achter een dichte deur of lade en uw boeken of kunstobjecten juist worden tentoongesteld in de open vakken, creëert u een gezellige en ontspannen sfeer in huis. Hierdoor komt u goed tot rust in uw eigen woonruimte. Daarnaast geven de designs van de Zuiver kasten allemaal net een andere uitstraling van uw interieur. De Barbier Walnut cabinet is een warme accentuering in de ruimte terwijl de Barbier Black cabinet juist voor een wat modernere uitstraling zorgt.

Brede collectie Zuiver kasten

Zuiver heeft een brede collectie aan kasten. Zo kunt u kiezen uit een mooi cabinet of een fraai dressoir. De sfeervolle collectie van houten kasten maken dat uw interieur een warme, huiselijke sfeer krijgt. Neem een kijkje bij de Barbier Natural Sideboard. Dit prachtige dressoir geeft een warme en toch strakke uitstraling aan uw interieur. De goede afwerking en hoge kwaliteit maken dat u optimaal kunt genieten van dit dressoir. Ook zijn de Barbier dressoirs praktisch: de deuren kunnen helemaal open geschoven worden waardoor er optisch extra ruimte gecreëerd wordt.

Wij scoren een 8.8/10 uit 1050+ beoordelingen
Kom langs in onze showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.