Menu
Openingstijden & Routebeschrijving
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.

Meubel Outlet

Voordelig en actueel design in de meubel outlet

In onze meubel outlet kunt u terecht voor actuele design meubelen en woonaccessoires (karpetten, verlichting en schilderijen) tegen zeer voordelige prijzen. U vindt hier zitmeubelen, tafels, kasten, poefs, verlichting en slaapkamermeubilair van al onze topmerken, waaronder Vitra, Montis, Rolf Benz, Leolux en Linteloo. Kopers kunnen in onze meubel outlet hun complete design interieur voor een aantrekkelijke prijs samenstellen.

Het aanbod in onze meubel outlet is even divers als het aanbod in onze winkel en varieert van rustieke houten tafels tot aan strak vormgegeven fauteuils.

Alle meubelen in de meubel outlet zijn zeer voordelig geprijsd, soms zelfs voor minder dan de helft van de prijs! Dat scheelt honderden tot duizenden euro’s. Ideaal voor wie zich graag laat verrassen door onverwachte koopjes. Aarzel dus niet te lang, want het aanbod in de meubel outlet wordt regelmatig ververst. Bezoek onze design woonwinkel en bekijk het verrassende aanbod in onze meubel outlet.

Aantrekkelijke aanbiedingen in de banken outlet

De banken outlet biedt extra voordeel voor wie design zitmeubelen zoekt die bij elkaar passen. Regelmatig vindt u in de banken outlet combinaties van design banken met poefs of met een of meer fauteuils tegen aantrekkelijke combinatieprijzen. Dat levert vaak flinke kortingen op. Omdat de meubelen in de banken outlet al in combinatie staan, is de banken outlet is zeer geschikt voor wie niet te lang wil zoeken naar goed bij elkaar passende design zitmeubelen.

Net zoals de meubel outlet onze topmerken biedt, omvat ook de collectie in de banken outlet designbanken van topmerken zoals de Sede, Leolux, Montis en Rolf Benz. Uiteraard zijn ook in de banken outlet de meubelen direct uit voorraad leverbaar. Onze medewerkers geven u graag meer informatie.

Ontdek de design meubel outlet bij Plaisier

De meubel outlet biedt ieder wat wils die op zoek is naar actuele design meubelen en meubelcombinaties met flinke korting. Nieuwsgierig geworden naar het aanbod van de meubel outlet? Bezoek onze woonwinkel en neem een kijkje. Onze medewerkers staan u graag te woord als u specifieke wensen heeft of als u meer informatie wilt.

Ontvang ons nieuwste magazine!

Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!

Popup magazine