Openingstijden & Routebeschrijving

Auping outlet

​​​​​​Bij de Auping Outlet vindt u alles op het gebied van Auping tegen bodemprijzen. Plaisier Interieur vernieuwt regelmatig het aanbod op het gebied van Auping. Of u nou op zoek bent naar een boxspring matras, Auping bed of wellicht andere accessoires voor in uw slaapkamer. Bij Plaisier Interieur bent u op het juiste adres.

Neem een kijkje op onze website en kom gerust langs in onze showroom. U bent van harte welkom!
Auping outlet
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
CBW Certificaat
Wij zijn CBW Gecertificeerd
CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.

Auping bedden

In onze Auping Outlet vindt u een groot aanbod aan Auping bedden. Wij bieden niet alleen de bekende boxspring serie aan, maar ook comfortabele matrassen en daarnaast natuurlijk het bijbehorende bedtextiel. De betrouwbare en alom bekende kwaliteit van de Auping bedden vindt u bij ons tegen hele voordelige prijzen. Wij bieden bedden aan in verschillende formaten, kleuren en mogelijkheden. Zo hebben wij bijvoorbeeld de volledige of deels elektrische bedden welke u naar uw wens kunt instellen. Zo gaat u ongetwijfeld een heerlijke nachtrust tegemoet. Als u slaapt op een Auping bed kunt u ervan uitgaan dat u een goede ondersteuning krijgt voor uw lichaam en dat uw bed goed ventileert.

Auping matrassen

Kwalitatieve matrassen zijn belangrijk voor een goede nachtrust. Een matras is ook erg persoonlijk omdat het natuurlijk moet passen bij uw voorkeur. In onze Auping Outlet vindt u verschillende matrassen en helpen wij u maar al te graag bij het maken van de juiste keuze. Bent u bijvoorbeeld iemand die graag op uw zij slaapt, dan is een zachter matras aan te raden. Slaapt u liever op uw rug? dan is een matras dat wat harder is beter geschikt. Verder is het ook belangrijk om te letten op het slaapklimaat. Dit heeft namelijk ook invloed op de keuze van uw matras.

Ontdek Auping Outlet bij Plaisier

Bent u nieuwsgierig geworden naar het aanbod van Auping producten in onze outlet? Kom dan eens een kijkje nemen en ontdek ons ruime assortiment. Wij hebben 7 etages vol met pure inspiratie en deskundig advies waardoor u uw droom interieur kan verwezenlijken.

Wij scoren een 8.8/10 uit 725+ beoordelingen
Kom langs in onze showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Wij zijn CBW Gecertificeerd
CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.