Openingstijden & Routebeschrijving

De Sede outlet

Kijk in onze De Sede outlet om een topstuk van deze Zwitserse fabrikant aan te schaffen voor een voordelige prijs. Elk meubelstuk is een exceptioneel, handgemaakt en duurzaam meesterwerk. De Sede levert wereldwijd aan alleen de allerbeste klanten. Daarom zijn we bij Plaisier trots op onze samenwerking.

Voor een voordelig De Sede meubel bent u bij ons aan het juiste adres! Bekijk ons aanbod en kom gerust langs in onze showroom.
De Sede outlet
Filteren

Prijs

Merken

  Waarom Plaisier Interieur?
  Ruim 120 jaar ervaring
  7000m² inspiratie!
  CBW Erkend
  Deskundig advies
  CBW Certificaat
  CBW Certificaat
  Wij zijn CBW Gecertificeerd
  CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.

  Verken onze De Sede outlet

  Elke bank van De Sede is uniek door het handmatig stofferen met de allerbeste kwaliteit leer, dat zijn eigen natuurlijke patronen volgt. Het leer is soepel en past zich qua temperatuur en vorm meteen aan het lichaam aan. Dit garandeert een optimale zitervaring. Een dergelijke bank verhoogt de sfeer in de ruimte en is qua design en uitvoering een absolute blikvanger. De Zwitserse makers verheffen uw inrichting naar een hoger plan met het comfort en de luxe, zoals zij die bedoeld hebben. Kijk meteen naar de banken die wij in onze De Sede outlet hebben staan.

  De Sede outlet meteen bezorgd

  Plaisier is CBW-gecertificeerd. Dit betekent dat alle stadia van aankoop, vervoer en gebruik optimaal voor de consument geregeld en verzekerd zijn. Om een optimale kwaliteit van dienstverlening te kunnen leveren, hebben we onze eigen bezorgdienst. Wanneer u een bank uit onze De Sede outlet bestelt, brengen we die zo snel mogelijk bij u thuis of op kantoor en zetten hem bovendien meteen op de juiste plek. Heeft u speciale leveringswensen? Neem dan contact met ons op, dan kijken wij hoe we u zo goed mogelijk kunnen helpen.

  Ontdek De Sede outlet bij Plaisier

  De Sede meubilair heeft kwaliteit als kenmerk en u koopt het bij Plaisier. Een De Sede design bank is duurzaam omdat hij minstens een leven lang meegaat. Kom langs in onze showroom aan de Lagendijk 99 in Ridderkerk, of bestel veilig en zonder risico online. Heeft u nog vragen? Bel of mail gerust.

  Wij scoren een 8.8/10 uit 725+ beoordelingen
  Kom langs in onze showroom
  Lagendijk 99
  2981 EK, Ridderkerk
  Waarom Plaisier Interieur?
  Ruim 120 jaar ervaring
  7000m² inspiratie!
  CBW Erkend
  Deskundig advies
  CBW Certificaat
  Wij zijn CBW Gecertificeerd
  CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.