Openingstijden & Routebeschrijving

Design fauteuils outlet

Onze design fauteuils outlet staat vol met prachtige design fauteuils van bekende designers, zoals: Jan des Bouvrie, Arne Jacobsen, Roderick Vos en Gerard van den Berg. De fauteuils zijn voorzien van mooie details en zitten bovendien erg aangenaam. Een uitstekende mix van comfortabel en modieus wonen!

Bij Plaisier Interieur bent u aan het juiste adres voor voordelige design fauteuils. Bekijk ons ruime aanbod en kom langs in onze showroom. U bent van harte welkom!
Design fauteuils outlet
Filteren

Prijs

Merken

  Waarom Plaisier Interieur?
  Ruim 120 jaar ervaring
  7000m² inspiratie!
  CBW Erkend
  Deskundig advies
  CBW Certificaat
  CBW Certificaat
  Wij zijn CBW Gecertificeerd
  CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.

  Design fauteuils outlet

  In onze design fauteuils outlet zijn veel verschillende soorten design fauteuils verkrijgbaar. Sommige items ogen modern, terwijl andere fauteuils juist een fraaie, klassieke uitstraling hebben. Dankzij het afwisselende aanbod is het altijd mogelijk om een fauteuil te vinden die past bij de stijl van uw interieur. De fauteuils in de outlet zijn bovendien scherp geprijsd, waardoor u het voordeel heeft dat u bij ons niet de volle prijs hoeft te betalen voor een design item. Als u een fauteuil heeft uitgezocht, kunt u het item direct online bestellen. De fauteuils in de outlet zijn namelijk direct uit voorraad leverbaar. Ook bent u van harte welkom om ons design fauteuils outlet aanbod in onze showroom te bekijken!

  Snelle levering van producten uit de design fauteuils outlet

  Veel woonwinkels verkopen design meubelen die pas besteld worden als u uw keuze heeft gemaakt. In tegenstelling tot deze woonwinkels zijn de fauteuils in onze outlet direct leverbaar. Dit betekent dat u niet lang hoeft te wachten tot u een echte design fauteuil in huis of op kantoor heeft staan. Breng een bezoek aan onze winkel om uw nieuwe design item op te halen of laat de fauteuil op een locatie naar wens bezorgen. Onze woonwinkel heeft 7 etages met prachtige showrooms, waardoor het ook mogelijk is om langs te komen om nieuwe inspiratie op te doen.

  Ontdek Design fauteuils outlet bij Plaisier

  Als u bij Plaisier een echte design fauteuil koopt, weet u zeker dat u een item aanschaft dat kwalitatief uitstekend is. Naast de snelle levering en scherpe prijzen, kunt u bovendien ook altijd bij ons terecht met al uw vragen. Dankzij 120 jaar ervaring weten we precies hoe we u kunnen helpen met al uw woonwensen.

  Wij scoren een 8.8/10 uit 725+ beoordelingen
  Kom langs in onze showroom
  Lagendijk 99
  2981 EK, Ridderkerk
  Waarom Plaisier Interieur?
  Ruim 120 jaar ervaring
  7000m² inspiratie!
  CBW Erkend
  Deskundig advies
  CBW Certificaat
  Wij zijn CBW Gecertificeerd
  CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.