Menu
Openingstijden

Hülsta outlet

Het Duitse topmerk Hülsta staat bekend om zijn stijlvolle stoelen, tafels en wandkasten die door hun tijdloze karakter in veel woonstijlen passen. De kwaliteit van Hülsta meubilair staat zeer goed bekend. Heeft u interesse in Hülsta meubilair maar wilt u ook uw budget bewaken? Neemt u dan een kijkje in de Hülsta outlet van Plaisier Interieur.

Deskundige montage nodig? Laat het ons weten. Onze ervaren Hülsta monteurs helpen u graag.
Hulsta outlet
Hülsta outletSluit filter

Prijs

Merken

  Filteren
  Waarom Plaisier Interieur?
  Ruim 125 jaar ervaring
  7.000m² inspiratie!
  CBW Erkend
  Deskundig advies
  CBW Certificaat
  Deskundig interieuradvies?
  Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.

  Mooie kasten in de Hülsta outlet

  In onze Hülsta outlet profiteert u van dezelfde hoge kwaliteit en service, maar dan met een aanzienlijk prijsvoordeel. Zoekt u bijvoorbeeld naar een tv-meubel met een stijlvolle uitstraling en met opbergmogelijkheden voor boeken, mappen of apparatuur? In het assortiment van Hülsta vindt u een aantal aantrekkelijke modellen. Ook wandkasten die u zelf op maat kunt indelen of speciale kasten voor uw slaapkamerinrichting bieden we regelmatig aan in onze Hülsta outlet. Veel Hülsta kasten zijn modulair op te bouwen en hebben handige extra accessoires, zodat u op de meest efficiënte manier uw ruimte kunt indelen. Hülsta kasten worden in diverse kleurstellingen geleverd. In onze showroom laten we u graag alle mogelijke kleurstalen zien.

  Hülsta outlet, voordelig aanbod, snel geleverd

  U kunt uw Hülsta kasten, stoelen of accessoires eenvoudig online bestellen. Voorraadartikelen leveren we binnen één tot drie werkdagen uit. Meubilair en kasten uit onze Hülsta outlet kennen een langere levertijd. Door onze zeer goede contacten met onze leveranciers zijn we altijd in staat om goede afspraken te maken, mocht u uw goederen sneller willen ontvangen. Als u online bestelt uit onze Hülsta outlet en nadere afspraken over levering wilt maken, belt u ons dan op. Samen komen we tot goede afspraken.

  Hülsta outlet: voordeel op design

  Bent u op zoek naar een Hülsta design meubel, maar moet u ook rekening houden met de portemonnee? Dan is onze Hülsta outlet de plek voor u. In onze Hülsta outlet profiteert u van dezelfde hoge kwaliteit en service, maar dan met een aanzienlijk prijsvoordeel. Het aanbod in onze Hülsta outlet varieert regelmatig. Neemt u een kijkje in ons assortiment op onze website of komt u langs in onze smaakvol ingerichte showroom in Ridderkerk, de grootste design woonwinkel van regio Rotterdam.

  Meubelen in onze Hülsta outlet

  Ook in onze Hülsta outlet hebben wij een ruim aanbod meubelen. Zoekt u bijvoorbeeld naar een tv-meubel met een stijlvolle uitstraling en met opbergmogelijkheden voor boeken, mappen of apparatuur? Dan vindt u in onze Hülsta outlet een aantal aantrekkelijke modellen. Ook bieden wij regelmatig wandkasten aan in onze Hülsta outlet. Dit zijn wandkasten die u meestal zelf op maat kunt indelen. Ook kunt u vaak in onze Hülsta outlet terecht voor slaapkamerkasten. Veel Hülsta slaapkamer- en wandkasten zijn modulair op te bouwen en hebben handige accessoires, zodat u op de meest efficiënte manier uw ruimte kunt indelen. Hülsta kasten gaan in diverse kleurstellingen. In onze showroom laten we u graag alle mogelijke kleurstalen zien. Wij heten u er graag welkom.

  Service op onze Hülsta outlet meubelen

  In onze Hülsta outlet vindt u Hülsta meubelen voor een zacht prijsje. Dit betekent echter niet dat u inlevert op de kwaliteit en service. Al onze Hülsta meubelen hebben een hoge kwaliteit. U kunt onze Hülsta kasten, stoelen en andere meubelen gemakkelijk en snel online bestellen. Onze Hülsta outlet producten zijn direct leverbaar, daarom hoeft u niet lang te wachten op uw meubelen. Bestelt u een Hülsta outlet meubel online, maar wilt u nadere afspraken maken over de levering van de meubelen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Samen komen wij tot goede afspraken.

  Deskundig Interieuradvies

  Er is een mega groot aanbod wat meubilair betreft. Honderden merken, ontwerpen en variaties. Hoe vind u dan precies dat ene wat bij u past? U ziet misschien door de bomen het bos niet meer. Plaisier Interieur helpt u hier graag bij. Wij helpen u graag met deskundig advies of een compleet interieurontwerp. Op die manier kunnen wij samen op zoek naar bijvoorbeeld uw droombank. Heeft u graag een helpende hand in de vorm van interieuradvies of ontwerp? Maak dan een afspraak met één van onze Hülsta experts. Met meer dan 120 jaar ervaring weten wij als geen ander van uw woning in te richten met de mooiste design meubelen. Eventueel ook uit onze Hülsta outlet. U bent van harte welkom.

  Hülsta kopen bij Plaisier Interieur

  Heeft u een mooi Hülsta meubel online gezien, maar wilt u het meubel in het echt bekijken? Dat kan! U kunt een kijkje nemen in onze smaakvol ingerichte woonwinkel in Ridderkerk. Dit is de grootste design woonwinkel in Rotterdam en omgeving. Onze Hülsta meubelen zijn hier in stijl te bekijken. Wij weten zeker dat u positief verrast zult zijn als u de kwaliteit van stoelen, tafels en kasten uit onze Hülsta outlet persoonlijk kunt beoordelen. Ook kunt u er terecht voor meer design meubelen van A-merken, denkt u aan Linteloo, Muuto, Label en Arco.

  We weten zeker dat u positief verrast zult zijn als u de kwaliteit van stoelen, tafels en kasten uit onze Hülsta outlet persoonlijk kunt beoordelen. Mogen we u welkom heten in onze smaakvol ingerichte showroom in Ridderkerk?

  Wij scoren een 8.8/10 uit 1350+ beoordelingen
  Plaisier Interieur
  7.000m2 showroom
  Lagendijk 99
  2981 EK, Ridderkerk
  Plaisier AvantGarde
  Design Boutique
  Mariniersweg 84a
  3011 NT, Rotterdam
  Waarom Plaisier Interieur?
  Ruim 125 jaar ervaring
  7.000m² inspiratie!
  CBW Erkend
  Deskundig advies
  Deskundig interieuradvies bij Plaisier
  Deskundig interieuradvies?
  Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
  Ontvang ons nieuwste magazine!

  Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!