Openingstijden & Routebeschrijving

Kasten outlet

Als u kwalitatief goede kasten tegen scherpe prijzen wilt kopen, dan is het zeker de moeite waard om de outlet kasten in onze winkel te bekijken. Onze online kasten outlet staat vol met prachtige design kasten die extra snel leverbaar zijn. Met een kast uit onze outlet weet u zeker dat u een prachtig exemplaar in huis haalt, die een echte blikvanger is in uw woning. Deskundige installatie nodig van uw kast? Ook dat is mogelijk.
Kasten outlet
Filteren

Prijs

Merken

  Waarom Plaisier Interieur?
  Ruim 120 jaar ervaring
  7000m² inspiratie!
  CBW Erkend
  Deskundig advies
  CBW Certificaat
  CBW Certificaat
  Wij zijn CBW Gecertificeerd
  CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.

  Shop mooie kledingkasten in de kasten outlet

  Zoekt u een strakke design kast voor in de woonkamer? Denk dan eens aan een kast van de Duitse meubelfabrikant Hülsta of een prachtig item van Banz Bord. Naast kasten voor in de woonkamer, shopt u ook design kledingkasten tegen gereduceerde tarieven in onze kasten outlet. U kunt bovendien in onze outlet niet alleen Hülsta en Banz Bord verwachten, maar ook veel andere design kasten. Denk aan: Interstar, Spectral en meer.

  Koop kasten in de kasten outlet en profiteer van een snelle levering

  U kunt onze kasten op uw gemak bekijken via onze online kasten outlet, maar u bent ook van harte welkom in onze woonwinkel. In onze woonwinkel ziet u de items in het echt en bovendien is het de perfecte plaats om meer inspiratie voor uw interieur op te doen. U hoeft bovendien niet lang te wachten tot u uw nieuwe kast in huis heeft. Omdat al onze kasten direct uit onze voorraad leverbaar zijn, kunnen wij u verzekeren van een snelle levering. En komt u er niet helemaal uit? Dan helpen wij u graag om een weloverwogen keuze te maken.

  Ontdek de kasten outlet van Plaisier

  Koop bij Plaisier en u weet zeker dat u een kast in huis haalt die niet alleen handig is voor het opbergen van uw spullen, maar die er ook voor zorgt dat uw interieur nog meer ‘eigen’ wordt. Wij bieden de kasten in onze outlet aan tegen scherpe prijzen, waardoor u de mogelijkheid heeft om ook met een lager budget uw woning in te richten met fraaie design meubelen.

  Wij scoren een 8.8/10 uit 725+ beoordelingen
  Kom langs in onze showroom
  Lagendijk 99
  2981 EK, Ridderkerk
  Waarom Plaisier Interieur?
  Ruim 120 jaar ervaring
  7000m² inspiratie!
  CBW Erkend
  Deskundig advies
  CBW Certificaat
  Wij zijn CBW Gecertificeerd
  CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.