Openingstijden & Routebeschrijving

Leolux outlet

Op ieder moment staan de mooiste Leolux outlet meubelen online bij Plaisier Interieur. Om plaats te maken voor de allernieuwste Leolux modellen zijn diverse Leolux meubelen direct leverbaar uit onze showroom tegen een extra lage prijs. U vindt op onze outlet website diverse Leolux banken, fauteuils, stoelen en tafels.

Wilt u het Leolux outlet meubel in de winkel komen bekijken? Informeer bij ons voor vertrek of het model niet net verkocht is. We helpen u natuurlijk ook graag met het vinden van een passend alternatief. Staat het door u gewenste Leolux meubel niet op onze Leolux outlet website, neem dan contact met ons op. Vaak kunnen wij u toch helpen en een passende aanbieding doen.

Breng een bezoekje aan onze winkel en u vindt de Leolux meubelen op de 3e verdieping of bekijk onze Leolux producten op de site.
Leolux Amulet poef
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
CBW Certificaat
Wij zijn CBW Gecertificeerd
CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.

Het assortiment van de Leolux outlet

Het assortiment van de Leolux outlet is altijd anders. Soms kunt u een Pallone fauteuil in de aanbieding vinden, dan weer vindt u de eettafel of eetkamerstoelen van uw dromen. Eerder op zoek naar een salon- of bijzettafel van Leolux of hoopt u een fauteuil Scylla in de aanbieding te vinden? Houd deze pagina dan goed in de gaten! De perfecte bank en fauteuils voor uw interieur kunnen zo maar eens tegen een extra lage prijs op de pagina van de Leolux outlet komen te staan!

Leolux Select Store

Staat het door u gewenste outlet model niet op onze website? Laat ons dit dan weten. We helpen u graag bij het vinden van het door u gewenste Leolux meubel. U bent natuurlijk altijd welkom in onze Leolux Select Store om de modellen ‘live’ te bekijken. Onze Leolux Select Store is de grootste van Rotterdam en omstreken! In onze showroom kunt u onder andere het gemak van de Caruzzo fauteuil uittesten, de 2-zitsbank Leolux Mayon bekijken of een ander Leolux meubel aanschouwen. U bent van harte welkom bij Plaisier Interieur!

Service van Plaisier Interieur

Houdt u van de mooie vormen van Leolux meubels? Dan is een bezoek aan onze Leolux Studio zeker de moeite waard. Als één van de grootste Leolux winkels van Nederland tonen wij in onze Leolux Outlet op de website de grootste en mooiste Leolux showroommodellen in de aanbieding. Onze Leolux adviseurs helpen u graag bij het vinden van uw nieuwe Leolux meubel.

Veelgestelde vragen

Waar kan ik voordelige Leolux showroommodellen kopen met extra snelle levertijd?

Plaisier Interieur is met meer dan 1.000m2 aan Leolux meubelen één van de grootste Leolux Design Stores van Nederland. Continu tonen wij de mooiste en meest actuele Leolux collectie in onze winkel. Om ruimte te maken voor de mooiste en actueelste Leolux collectie in onze Leolux Design Store bieden wij vele Leolux showroommodellen met korting aan via onze Leolux Outlet. Extra voordelig en met extra snelle levertijd.

 

Heb ik garantie op Leolux Outlet producten?

Plaisier Interieur geeft beperkte CBW-garantie op Leolux showroommodellen. De wettelijke garantie en fabrieksgarantie blijft wel van toepassing op Leolux showroommodellen. Is de garantietermijn verstreken? Geen probleem: Plaisier Interieur zoekt graag samen met u naar een passende oplossing.

 

Kan ik Leolux Outlet meubelen ook afhalen?

Dit is mogelijk. U kunt bij ons terecht tijdens de openingstijden van de winkel. Neem van te voren contact met ons op via telefoonnummer 0180-423500 of e-mail info@plaisierinterieur.nl. We zorgen er dan voor uw Leolux Outlet meubel ingepakt voor u klaar staat.

Wij scoren een 8.8/10 uit 725+ beoordelingen
Kom langs in onze showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Wij zijn CBW Gecertificeerd
CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.