Openingstijden & Routebeschrijving

Linteloo outlet

Plaisier biedt prachtige meubels aan in de Linteloo outlet. Hier vindt u verschillende Linteloo meubelen voor een zachte prijs. Ideaal wanneer u wel nieuwe designer meubelen wilt, maar niet de hoofdprijs wilt betalen. In deze outlet vindt u onder andere comfortabele en mooie banken, maar ook fijne stoelen en stijlvolle kasten.

Ontdek ons ruime aanbod aan Linteloo outlet producten. Bestel Linteloo online of kom langs in onze showroom!
Linteloo outlet
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
CBW Certificaat
Wij zijn CBW Gecertificeerd
CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.

Linteloo outlet bij Plaisier

In onze Linteloo outlet vindt u verschillende meubelen, maar vooral ook mooie Linteloo banken. Deze stijlvolle banken staan prachtig in elke inrichting. De banken kenmerken zich door de gezellige en sfeervolle uitstraling. De banken zijn modern en stralen comfort uit. De banken stralen niet alleen comfort uit, maar hebben ook veel zitcomfort. De banken zitten dan ook heerlijk. Linteloo besteedt  veel aandacht aan de beste zitcomfort en gebruiken voor de banken alleen maar de mooiste materialen. De banken worden gemaakt in Nederland en Italië. Een Linteloo bank is de perfecte bank om ’s avonds heerlijk bij te komen na een lange dag.

Snelle levering Linteloo outlet

Heeft u uw droommeubel gevonden? In onze webshop kunt u deze eenvoudig bestellen. Wij leveren de meubels dan graag bij u thuis. De meubels uit de Linteloo outlet zijn direct uit voorraad leverbaar. Dat betekent dat wij de meubels ook snel bij u thuis kunnen leveren. De meubels leveren wij niet alleen bij u thuis af, maar zetten deze ook netjes voor u neer. U bepaalt zelf waar de meubel mag komen te staan. Wilt u een ander afleveradres? Dat is uiteraard ook mogelijk. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom, waar u onze Linteloo outlet met eigen ogen kunt bewonderen.

Ontdek Linteloo outlet bij Plaisier

Ontdek Linteloo outlet bij Plaisier. Bekijk nu de mogelijkheden in onze outlet. U bestelt uw nieuwe meubel eenvoudig online of kom langs in onze design woonwinkel te Ridderkerk. Heeft u vragen of wilt u advies over deze meubels? Onze medewerkers helpen u  hier uiteraard graag mee. Bestel nu uw nieuwe droommeubel!

Wij scoren een 8.8/10 uit 725+ beoordelingen
Kom langs in onze showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Wij zijn CBW Gecertificeerd
CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.