Openingstijden & Routebeschrijving

Matrassen outlet

In onze matrassen outlet vindt u een groot assortiment matrassen. Plaisier staat voor goede matrassen met veel comfort. In onze matrassen outlet kunt u deze fijne matrassen voor een zachte prijs bestellen. Bent u op zoek naar een nieuw matras? Dan bent u bij Plaisier zeker aan het juiste adres!
Matrassen outlet
Filteren

Prijs

Merken

  Waarom Plaisier Interieur?
  Ruim 120 jaar ervaring
  7000m² inspiratie!
  CBW Erkend
  Deskundig advies
  Wij zijn CBW Gecertificeerd
  CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.

  Fraaie merken in onze matrassen outlet

  Auping matrassen staan garant voor veel comfort. Wanneer u op zoek bent naar een nieuw matras, is een matras van Auping een zeer goede keuze. In onze matrassen outlet vindt u geweldige aanbiedingen voor Auping matrassen. U heeft keuze uit verschillende matrassen, waardoor u de perfecte match kunt vinden. Door speciale technieken geeft een Auping matras de juiste ondersteuning aan uw lichaam. Daardoor slaapt u niet alleen heerlijk, maar begint u ook fit aan een nieuwe dag. Deze matrassen zijn van perfecte kwaliteit en gaan daardoor een lange tijd mee. U kunt jaren plezier hebben van uw nieuwe matras.

  Snelle levering matrassen outlet

  Wanneer u uw nieuwe matras heeft gevonden in onze matrassen outlet bezorgen wij de graag bij u thuis. Veel matrassen worden geleverd uit ons voorraad. Deze zijn dan ook direct leverbaar en worden snel bij u thuis bezorgd. Wij helpen u graag met het matras om deze op de juiste plek in huis te brengen. Wilt u het matras op een ander adres hebben? Dan is dat geen enkel probleem en verzorgen wij dat graag voor u. Tijdens de bestelling kunt u dat eenvoudig aangeven. Heeft u vragen over de bezorging? Dan helpen wij u uiteraard graag. Ook wanneer u eventueel andere vragen heeft.

  Ontdek dé matrassen outlet bij Plaisier

  Ontdek matrassen outlet bij Plaisier. U vindt hier de mooiste matrassen voor een zachte prijs. Bestel nu eenvoudig de matras van uw keuze online. Wilt u de matrassen eerst zien? Dat kan! Bezoek onze showroom in Ridderkerk en onze medewerkers helpen u heel graag met uw keuze!

  Wij scoren een 8.8/10 uit 675+ beoordelingen
  Kom langs in onze showroom
  Lagendijk 99
  2981 EK, Ridderkerk
  Waarom Plaisier Interieur?
  Ruim 120 jaar ervaring
  7000m² inspiratie!
  CBW Erkend
  Deskundig advies
  Wij zijn CBW Gecertificeerd
  CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.