Menu
Openingstijden

Molteni outlet

Bent u opzoek naar een meubel van Molteni voor een mooie prijs? Bij de Molteni specialist van Rotterdam en omstreken vindt u Molteni meubelen voor een aantrekkelijke prijs. Het fraaie Italiaanse merk is al jaren partner van Plaisier Interieur.

Bekijk ons Molteni aanbod en bestel online of kom langs in onze showroom. U bent van harte welkom!
Molteni outlet
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.

Molteni Showroommodellen

Molteni bezit over tachtig jaar ervaring op het gebied van het ontwerpen en maken van design meubilair. Ze bezitten grote passie voor het vak en zetten alles op alles om meubilair te maken met de beste kwaliteit en het mooiste design. De design topstukken van Molteni zijn te zien in onze showroom. Bent u op zoek naar meubilair met meer voordeel? Neem dan een kijkje in onze Molteni outlet. Hier plaatsen wij alle showroommodellen van het merk. De Molteni outlet modellen zijn dus verzorgd en onderhouden. Weet u niet precies waar u naar op zoek bent of wat bij uw interieur past? Onze Molteni experts staan graag voor u klaar om advies te geven over de Molteni outlet modellen. Ziet u iets in de Molteni outlet wat helemaal bij uw interieur past? Dan kunt u dit direct bij ons online bestellen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in de Molteni outlet in de winkel waar u alle ex-showroommodellen kunt testen.

Molteni outlet levertijd

Heeft u het stuk meubilair waar u naar op zoek bent snel nodig? Bezoek dan onze Molteni outlet waar de mooiste showroommodellen staan met extra veel voordeel en extra snelle levertijd. Deze modellen zijn allemaal direct mee te nemen of binnen enkele dagen thuisbezorgd. Staat het door u gewenste model niet op onze website? Laat het ons weten. Mogelijk dat wij het model toch kunnen leveren of een eventueel passend alternatief.

Deskundig interieuradvies

Weet u niet precies wat er bij uw interieur past of waar u naar op zoek bent? Bij Plaisier Interieur kunt u altijd terecht voor deskundig interieuradvies of een compleet interieurontwerp. U kunt gelijk een afspraak maken met één van onze interieurontwerpers. Met al meer dan 120 jaar ervaring weten wij als geen ander van uw woning in te richten met de mooiste design meubelen. Eventueel ook uit onze Molteni outlet. U bent van harte welkom.

Wij scoren een 8.8/10 uit 1300+ beoordelingen
Plaisier Interieur
7.000m2 showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Plaisier AvantGarde
Design Boutique
Mariniersweg 84a
3011 NT, Rotterdam
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
Ontvang ons nieuwste magazine!

Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!