Openingstijden & Routebeschrijving

Montis outlet

Plaisier Interieur verkoopt in haar Montis outlet prachtige meubelen die een waardevolle toevoeging zijn aan uw interieur. Om plaats te maken voor de nieuwste Montis collectie in onze winkel varieert het aanbod regelmatig in onze Montis Outlet. U vindt er onder andere stoelen, fauteuils en banken tegen een extra voordelige prijs. Bekijk de Montis meubelen in onze outlet of bestel direct online. U bent van harte welkom!

Bekijk hier de huidige Montis collectie.
Montis outlet
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
CBW Certificaat
Wij zijn CBW Gecertificeerd
CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.

Montis outlet

In onze Montis outlet verkopen wij prachtige meubelen die een waardevolle toevoeging aan uw interieur kunnen zijn. Het is natuurlijk belangrijk, maar ook leuk om op z’n tijd een nieuw meubelstuk te kopen. Om die reden verkopen we prachtige en veelzijdige meubelen. Niet alleen qua esthetiek zijn ze bijzonder origineel, maar ze zijn ook nog eens praktisch en inzetbaar in verschillende soorten woningen.

Montis bank outlet

In het assortiment van Montis zijn verschillende prachtige banken opgenomen. Deze banken staan niet alleen bekend om hun uitstekende kwaliteit, maar ook om de duurzaamheid. De banken gaan lang mee en daarom is het altijd een waardevolle investering. In onze Montis bank outle​t hebben wij banken met verschillende afmetingen. Voor de kleinere ruimtes hebben wij kleinere banken. En voor de grotere ruimtes hebben wij ook grotere banken. De banken zullen een geweldige toevoeging zijn aan uw interieur door de elegante uitstraling die ze met zich mee brengen.

Montis showroommodellen

Voordat u besluit om producten van Montis Outlet ​aan te schaffen, wilt u natuurlijk wel weten of u waar voor uw geld krijgt. Gelukkig hebben wij verschillende showroommodellen. Aarzel dan ook niet om langs te komen. De showroommodellen zijn natuurlijk ideaal wanneer u kwalitatief goede meubelen wilt kopen tegen een extra scherpe prijs. Het voordeel van onze Montis Outlet​ is dat deze showroommodellen ook direct leverbaar zijn. U hoeft dus niet weken te wachten. Voor u het weet staat het prachtige meubilair bij u in huis!

Conclusie

Voor kwalitatief en origineel meubilair bent u bij Plaisier Interieur aan het juiste adres. U haalt design in huis zonder te veel te betalen. Bij onze Montis Outlet heeft u de keuze uit verschillende kleuren, afmetingen en designs. Twijfel niet en breng een bezoekje aan onze winkel!

Wij scoren een 8.8/10 uit 725+ beoordelingen
Kom langs in onze showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Wij zijn CBW Gecertificeerd
CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.