Openingstijden & Routebeschrijving

Rolf Benz outlet

Continu vindt u online de nieuwste en mooiste Rolf Benz showroommodellen in onze Rolf Benz outlet. Extra aantrekkelijk geprijsd en direct leverbaar! Alle Rolf Benz outlet modellen vindt u in onze winkel: de grootste design woonwinkel van Rotterdam en omstreken. Onze Rolf Benz experts helpen u graag!

Op zoek naar Rolf Benz showroommodellen met extra veel voordeel? Bekijk de outlet meubelen op onze website of kom langs in onze winkel!
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
CBW Certificaat
Wij zijn CBW Gecertificeerd
CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.

Rolf Benz showroommodellen

Bij Plaisier Interieur vindt u de mooiste Rolf Benz showroommodellen extra aantrekkelijk geprijsd en snel leverbaar. Plaisier Interieur werkt al meer dan 30 jaar samen met Rolf Benz en is niet voor niets één van de grootste Rolf Benz studio dealers van Nederland. Continu toont Plaisier Interieur de nieuwste modellen in haar showroom. Om plaats te maken voor deze nieuwe modellen vind u de beste aanbiedingen op showroommodellen in de Rolf Benz outlet.

Rolf Benz outlet levertijd

Bent u snel op zoek naar een nieuwe bank van hoge kwaliteit? Bezoek dan onze Rolf Benz outlet met de mooiste showroommodellen met extra korting en met extra snelle levertijd. Direct mee te nemen of binnen enkele dagen bij u thuis bezorgd. Het kan allemaal. Staat het door u gewenste model niet op onze outlet website? Laat het ons weten. Mogelijk dat wij het model toch kunnen leveren of een eventueel passend alternatief.

Deskundig interieuradvies

Wilt u ook deskundig interieuradvies of een compleet interieurontwerp? Maak dan een afspraak met één van onze Rolf Benz experts. Met meer dan 120 jaar ervaring weten wij als geen ander van uw woning in te richten met de mooiste design meubelen. Eventueel ook uit onze Rolf Benz outlet. U bent van harte welkom.

Ontdek Plaisier Interieur

Bij Plaisier Interieur verkopen wij al ruim 30 jaar Rolf Benz meubels. Benieuwd naar de andere Rolf Benz meubels buiten onze outlet? Neem gerust een kijkje op onze website of kom langs in onze winkel. Op onze 1e verdieping van de winkel vindt u dé Rolf Benz Studio van Nederland. Maak alvast kennis met dit schitterende merk via onze website.

In onze showroom vindt u de mooiste design meubel collecties van Nederland. Nationale en internationale designmerken worden overzichtelijk gepresenteerd in onze 7 verdiepingen tellende showroom. Niet voor niets zijn wij de grootste design woonwinkel van Rotterdam en omstreken. U bent van harte welkom.

Wij scoren een 8.8/10 uit 700+ beoordelingen
Kom langs in onze showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Wij zijn CBW Gecertificeerd
CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.