Openingstijden & Routebeschrijving

Spectral outlet

Ontdek de mooiste Spectral modellen in onze Spectral Outlet. Onze showroommodellen zijn direct leverbaar en tegen een extra gereduceerde prijs. Alle Spectral showroommodellen zijn zo goed als nieuw.

Bestel uw Spectral tv meubel direct online of bezoek onze Spectral Plaza in onze winkel: de grootste Spectral studio van Nederland. Onze experts helpen u graag!
spectral outlet
Filteren

Prijs

Merken

  Waarom Plaisier Interieur?
  Ruim 120 jaar ervaring
  7000m² inspiratie!
  CBW Erkend
  Deskundig advies
  CBW Certificaat
  CBW Certificaat
  Wij zijn CBW Gecertificeerd
  CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.

  Voordeel op Spectral showroommodellen

  Geniet u graag van mooie films of games op uw tv? Wilt u het gemak van audiovisuele apparatuur, maar heeft u ook graag dat snoeren en bekabeling onzichtbaar is? Kijkt u dan eens in het assortiment van het Duitse fabrikaat Spectral. Multifunctionele kasten en tv-meubels kunt u met veel voordeel aanschaffen in de speciale Spectral outlet van Plaisier Interieur.

   

  De producten in onze Spectral outlet zijn altijd anders. Het aanbod varieert regelmatig. Van een kleine compact tv meubel tot een complete audio wandkast inclusief televisie en audio. De kortingen kunnen oplopen tot wel 70%. Kunt u de door u gewenste Spectral outlet model niet vinden? Neem dan contact met ons op. Houd ook deze pagina goed in de gaten voor de nieuwste Spectral aanbiedingen. Wie weet is binnenkort uw Spectral tv meubel ook te vinden op onze Spectral outlet website!

  Spectral TV meubels Plaza Rotterdam

  Spectral is in 1994 opgericht en is een koploper op het gebied van smaakvolle oplossingen voor tv’s en andere elektronische apparatuur. In onze Spectral outlet vindt u mooie en tijdloos vormgegeven tv-meubels en kasten waarin u al uw elektronische apparatuur binnen handbereik hebt, zonder dat snoeren en kabels uw beeld ontsieren. U kunt in een Spectral tv-kast uw elektronica volledig integreren. Nergens zult u snoeren zien, terwijl u toch ongestoord kunt genieten van perfect beeld en geluid. In onze Spectral outlet ziet u diverse tv-kasten die u zowel bij u thuis kunt plaatsen, als een centrale plek geeft in een conferentiezaal van uw bedrijf.

   

  U bent natuurlijk welkom in de grootste Spectral winkel van Nederland. Zo vindt u op onze 4e etage in onze Spectral Plaza vaak diverse uitvoeringen van één Spectral model. Zo  hebben we verschillende uitvoeringen staan van bijvoorbeeld Spectral Ameno, Spectral Scala en Spectral Next. Onze Spectral experts kunnen u alles vertellen over de veelzijdigheid van een Spectral meubel.

  Spectral Outlet voordeel en levertijd

  In onze Spectral outlet ziet u regelmatig een nieuw aanbod van showroom modellen en tv-meubels die we tegen een speciale prijs kunnen leveren. Als u voorraadartikelen uit de Spectral outlet bestelt, mag u rekening houden met een levertijd van één tot drie werkdagen. Bestelt u een artikel dat we niet op voorraad hebben en u wilt het snel ontvangen, neemt u dan contact met ons op. Door onze contacten met Spectral kunnen we in veel gevallen de levertijd bespoedigen. Deskundige installatie nodig van o.a. audio apparatuur en televisie? Dit is mogelijk tegen een meerprijs.

  Ontdek de Spectral outlet bij Plaisier

  Wilt u de kwaliteit en schoonheid van Spectral tv-meubels zelf beoordelen? Komt u dan eens langs in onze grote showroom in Ridderkerk. Op de Spectral-afdeling laten we u graag kennismaken met alle artikelen uit onze Spectral outlet.

  Wij scoren een 8.8/10 uit 750+ beoordelingen
  Kom langs in onze showroom
  Lagendijk 99
  2981 EK, Ridderkerk
  Waarom Plaisier Interieur?
  Ruim 120 jaar ervaring
  7000m² inspiratie!
  CBW Erkend
  Deskundig advies
  CBW Certificaat
  Wij zijn CBW Gecertificeerd
  CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.