Menu
Openingstijden

Het aanbod aan design meubels bij Plaisier Interieur is groot en divers. Ook onze medewerkers hebben zo hun eigen favorieten. In deze rubriek lees je meer over de favorieten van onze medewerkers Bep, Frank, Esté, Gabriëlla en Michel.

 

De favoriet van Bep

Toen Auping 10 jaar geleden met dit vernieuwde ontwerp van het Auping Essential bed op de markt kwam, ging Bep gelijk voor gaas. Sindsdien fleurt de fris gele variant van dit bed haar slaapkamer op. Ook in de winkel kan Bep haar enthousiasme niet onderdrukken over dit mooi vormgegeven bed. Ze verkoopt hem aan jong en oud. En ook leuk: hij heeft nu onderzetpootjes in afwijkende kleuren. Bovendien is het het allereerste volledig recyclebare bed ter wereld!

Favoriete designmeubel
Favoriete designmeubel

De favoriet van Esté

De Pode Osun lamp is het favoriete designproduct van Esté. Het moderne en luxe design van deze lamp spreekt haar heel erg aan. Het is een echte eyecatcher in het interieur. De lamp staat op haar wensenlijstje, samen met veel andere interieuritems uit de winkel.

 

De favoriet van Frank

Ook Frank, die al ruim vijf jaar met veel plezier bij Plaisier Interieur werkt, heeft een favoriet designmeubel. Als hij thuiskomt na een dag werken, ontspant hij in deze Artifort Bras fauteuil. Het is echt een heerlijke plek om een boek te lezen of te genieten van het zonnetje. De stoel omarmt je letterlijk.

Favoriete designmeubel
Favoriete designmeubel

De favoriet van Gabriëlla

Gabriëlla is gek op hout. Logisch dat de Artisan Picard buro haar favoriet is. Het ambacht, de liefde en het respect voor massief hout kun je zien en voelen. Ze heeft dit elegante bureautje nog niet in huis, maar het staat met stip bovenaan haar verlanglijst.

 

De favoriet van Michel

Net zoals Gabriëlla heeft ook Michel een favoriet design meubel. Hij viel voor de Label Cocoon bank door zijn nonchalante karakter en super comfort. Bij hem thuis staat hij als 3-zitter en is ideaal voor bezoek maar ook voor een avondje bankhangen. Door het ondeugende karakter valt de bank vooral goed bij klanten met een niet al te braaf interieur.

Wil je nog meer inspiratie opdoen?

Wij hebben nog veel meer blogs vol tips en inspiratie! Lees hierin alles over interieurdesign en ontdek de nieuwste trends.

Wij scoren een 8.8/10 uit 1400+ beoordelingen
Plaisier Interieur
7.000m2 showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Plaisier AvantGarde
Design Boutique
Mariniersweg 84a
3011 NT, Rotterdam
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
Ontvang ons nieuwste magazine!

Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!