0180 - 423 500

Nu nog meer karpetten bij Plaisier

Leolux vloerkleden

Nu nog meer karpetten bij Plaisier
 
We hebben weer prachtige vloerkleden toegevoegd aan ons ruime assortiment. In allerlei soorten, maten en kleuren.
Van het Belgische merk BIC Carpets tonen we nu ook de chique Trinity collectie maatwerk vloerkleden van 100% Lyocell, een sterke vezel met een fluweelzachte touch en zijdeglans.
Daarnaast hebben Leolux en designer Edward van Vliet de handen ineen geslagen. Het resultaat is een luxe serie kleden met unieke patronen, geïnspireerd op traditionele weeftechnieken. De decoratieve vloerkleden zijn perfect te combineren met de luxe kussens en plaids die Van Vliet ook voor Leolux ontwierp. U vindt deze allemaal in onze ruime Leolux Design Store.

Bic trinity
 
De grootste innovatie is toch wel de 3D-collectie Surfaces van Carpet Sign. Een high tech ontwikkeling van 3-dimensionale patronen. Door het hoogteverschil in het karpet ontstaan spannende schaduweffecten. Gecombineerd met de luxe glans van de viscose/wol garens zorgen die schaduwen voor een levendig geheel. De provocerende Canadese designer Karim Rashid, maakte speciaal voor de introductie van de Surfaces collectie een unieke kleine serie 3D-karpetten in bijzondere vormen en felle kleuren. Ontdek zowel de standaard Surfaces als de varianten van Karim Rashid in onze Carpet Sign Boutique.

'Surfaces' is een unieke 3D collectie. Een high tech ontwikkeling met een prachtig gelaagd resultaat.
De lussenpool collectie bestaat uit een wol/viscose menging: de wol als een rijke, solide basis en de viscose als een briljant effect garen. Door het hoogteverschil in het karpet ontstaan spannende schaduweffecten. Dit, in combinatie met het glansrijke viscose, geeft het karpet een levendig en heel bijzonder uiterlijk!

Carpet Sign 3D
Sahara 3D


Terug naar overzicht
Spacer
Ideal

Plaisier Interieur, Lagendijk 99, Ridderkerk, 2981 EK, Tel: 0180-423500