0180 - 423 500

Uitnodiging: Ferrolight lichtadvies vrijdag 24 november

Ferrolight lichtadvies

Op vrijdag 24 november 19:30 uur kunt u alles te weten komen over de verlichting van Ferrolight. De designers van Ferrolight komen speciaal langs in onze winkel om u alles te vertellen over wat licht met je doet en meer informatie te geven over de schitterende LED lampen van Ferrolight.

Heeft u vragen over de collectie van Ferrolight of loopt tegen bepaalde problemen aan met de verlichting in uw huis of kantoor? Marike Verbeek van Ferrolight en onze interieuradviseurs beantwoorden uw vragen en geven handige tips. Wilt u graag een lichtplan op maat? Breng dan uw plattegrond en foto's mee.

Ferrolight Iyo Yin Yang

De Ferrolight Iyo en Iyo Yin Yang hanglampen zijn prachtige, minimalistische lichtoplossingen voor boven uw eettafel of bureau. De Iyo en Iyo Yin Yang zijn verkrijgbaar in vele kleuren geanodiseerd aluminium en in verschillende lengtes. Daarnaast zijn er verschillende dim opties voor deze LED lampen.

Ferrolight Pixel hanglamp

De Ferrolight Pixel serie bestaat uit een hanglamp, een vloerlamp, twee wandlampen en een tafellamp. Deze lampen kunt u op verschillende manieren toepassen om de juiste verlichting in uw interieur te krijgen.

Kom vrijdag 24 november om 19:30 uur naar onze showroom en laat u adviseren door Ferrolight en onze interieuradviseurs.

U bent van harte welkom!Terug naar overzicht
Spacer
Ideal

Plaisier Interieur, Lagendijk 99, Ridderkerk, 2981 EK, Tel: 0180-423500