Openingstijden & Routebeschrijving

Online bestellen

Bij Plaisier Interieur kunt u nu ook veilig online winkelen op allerlei mooie design meubelen en accessoires. Een gedeelte van onze design collectie is nu makkelijk vanuit huis of kantoor direct online te bestellen.

Plaisier webshop verzending & bezorging

Het is altijd mogelijk uw bestelling af te halen bij ons in de winkel. Maar indien gewenst bezorgen wij graag uw bestelling bij u thuis of op het werk.

De meeste producten verzenden wij met een pakketdienst. Een aantal producten uit onze collectie bezorgen wij met onze eigen bezorgdienst. Indien bezorging plaats vindt met onze eigen bezorgdienst nemen wij na ontvangst van uw bestelling telefonisch contact met u op.

Plaisier webshop levertijden

De levertijden die wij hanteren staan vermeld per product. Indien een product op voorraad is, is de levertijd 1-3 werkdagen. Heeft u een extra snelle levertijd nodig of andere speciale wensen? Neem dan contact met ons op. Wij onderzoeken dan graag de mogelijkheden.

Plaisier webshop garantie

Plaisier Interieur is een CBW erkende winkel en dat geeft veel voordelen en bovenal zekerheid bij aankopen via onze webshop. Zo zijn op al onze transacties via de webshop de CBW-garantievoorwaarden van toepassing. Goed om te weten: bij een CBW erkende winkel heeft u de mogelijkheid tot onpartijdige klachtenafhandeling bij onverhoopte klachten. Op outlet producten geldt een beperkte garantie. Vraag ons naar de voorwaarden.

Plaisier webshop officieel dealer

Plaisier Interieur is officieel dealer van alle design merken die aangeboden worden op haar webshop. Dit geeft u vaak extra lange fabrieksgarantie naast onze CBW-garantie.

Plaisier webshop en retour sturen product

Aankoop rechtstreeks via webshop gedaan en bevalt een product onverhoopt niet? Geen probleem: u heeft 14 dagen retourrecht. Het 14 dagen retourrecht is niet van toepassing indien het product speciaal voor u op maat is gemaakt.

Wij scoren een 8.8/10 uit 700+ beoordelingen
Kom langs in onze showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Wij zijn CBW Gecertificeerd
CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.