Openingstijden & Routebeschrijving

Coronavirus update

U heeft ongetwijfeld de laatste ontwikkelingen gevolgd omtrent het Coronavirus in Nederland en de maatregelen die hiervoor genomen worden. Wij willen u laten weten dat onze winkel gewoon open is en dat het bezorgen van alle bestellingen ook doorgaat. Wij hebben extra maatregelen getroffen om verdere verspreiding van het coronavirus te beperken. U kunt dus met een gerust hart bij ons in de winkel terecht voor inspiratie, passend interieuradvies en/of aanschaf van bijvoorbeeld een nieuwe bank, vloer of lamp.

 

Het kan zomaar het geval zijn dat de overheid de maatregelen verder aanscherpt en de winkels dicht moeten. In dat geval kunt u bij Plaisier Interieur individueel op afspraak bij ons in de winkel terecht, zodat u exclusiviteit geniet en zo min mogelijk mensen tegenkomt. Ook kunt u natuurlijk terecht op onze website, waar u veel producten online kunt bestellen of meer informatie kunt opvragen voor advies op maat. Ook achter de schermen blijven wij voor u klaar staan.

 

Wij zorgen er dus voor dat wij u te allen tijde blijven inspireren! De komende tijd profiteert u uiteraard nog steeds van de vele leuke voorjaarsaanbiedingen in onze winkel.

 

U bent van harte welkom!

 

Lees hier de extra maatregelen die wij hebben genomen voor het bezorgen van uw bestelling.

Wij scoren een 8.8/10 uit 600+ beoordelingen
Kom langs in onze showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7 etages pure inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Wij zijn CBW Gecertificeerd
CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.