Menu
Openingstijden & Routebeschrijving

Over ons

Bij Plaisier Interieur voelt u zich thuis

 

Op dezelfde plek als waar de jonge ondernemer Arie-Jan Plaisier in 1898 begon met een kleine winkel staat nu de grootste design woonwinkel van Rotterdam en omstreken.

 

Sinds de oprichting hebben inmiddels vier generaties Plaisier het bedrijf helpen opbouwen. Ons team van interieurontwerpers, interieurarchitecten en planners bestaat uit enthousiaste vrouwen en mannen die stuk voor stuk een tikje Plaisier-gek zijn. Dat betekent dat we houden van ons vak, en bovenal van mensen!
Ook zijn de monteurs en stoffeerders in eigen dienst bij Plaisier Interieur: vakmensen met jarenlange ervaring om zorg te dragen voor een perfecte installatie en levering van uw aankopen.

 

Onze filosofie is daarom al meer dan 120 jaar dezelfde: Plaisier Interieur is er om uw persoonlijke woonwensen in vervulling te laten gaan, met oog voor de kwaliteit van uw eigen leef- en werkomgeving. Ook voor zakelijke projecten bent u bij Plaisier Interieur aan het juiste adres: voor de complete inrichting van kantoren tot representatieve ontvangstruimten en van grootschalige projecten in vloerbedekking en zonwering.

 

Graag nodigen we u uit om Plaisier Interieur te ontdekken. U bent gewaarschuwd: onze passie voor wonen werkt aanstekelijk!

Wij scoren een 8.8/10 uit 1125+ beoordelingen
Kom langs in onze showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
Ontvang ons nieuwe magazine!

Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!

Popup magazine