Menu
Openingstijden

Shutters

Luxaflex shutters zorgen voor sfeer en elegantie in huis. Ze worden ook wel omschreven als klapluiken. De prachtige op maat gemaakte shutters verfraaien elk raam en interieur. Door het tuimelen van de lamellen kun je de lichtinval in huis reguleren. De collectie bestaat uit verschillende uitvoeringen: MDF, hout en kunststof en omvat een uitgebreid kleurenpalet. Heb jij draai-kiepramen, kleine ramen, brede ramen, hoge ramen of speciale vormen? Voor ieder type raam hebben wij een passende oplossing. Shutters zijn ook geschikt voor in de badkamer dankzij de kunststof uitvoering. Hierdoor zijn ze spatwaterproof.

 

Ontdek de Luxaflex shutters collectie in onze Luxaflex Studio. Onderstaand vindt u impressie foto’s, deze vormen slechts een klein gedeelte van ons shutters assortiment. Voor meer kleuren, modellen of speciale wensen nodigen wij u van harte uit in onze showroom.

 

Maak nu een afspraak met één van onze experts of kom langs in onze showroom. We komen graag bij u thuis inmeten en dragen zorg voor een vakkundige montage.

Luxaflex Shutters
Luxaflex Shutters
Luxaflex Shutters
Luxaflex Shutters
Ontvang ons nieuwste magazine!

Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!