Menu
Openingstijden

Zonwering

Plaisier Interieur heeft al tientallen jaren ervaring met het succesvol leveren en installeren van binnen-zonwering producten. Wij werken samen met de beste zonwering producenten, zoals Sunway en Luxaflex. Zo kunnen wij garanderen dat u altijd de beste kwaliteit zonwering geleverd krijgt.

 

Plaisier Interieur toont in haar Luxaflex Studio in Ridderkerk een zeer uitgebreide collectie met zonwering van Luxaflex. Raamdecoratie waarmee u elke kamer verfraait en het invallende licht perfect kunt regelen. Bij Plaisier Interieur vindt u niet alleen rolgordijnen en jaloezieën, maar o.a. ook paneelgordijnen, vouwgordijnen en horren. Zo heeft Plaisier Interieur voor iedere deur of raam een perfecte oplossing om insecten buiten de deur te houden.

 

Onderstaand vindt u impressie foto’s, deze vormen slechts een klein gedeelte van ons uitgebreide zonwering assortiment. Voor meer kleuren, modellen of speciale wensen nodigen wij u van harte uit in onze showroom.

 

Heeft u speciale wensen? Of zoekt u een bepaald merk? Laat het ons weten.

Waarom kiezen voor zonwering?

Het gebruiken van zonwering biedt verschillende voordelen. De voornaamste redenen om zonwering te gebruiken is het regelen van de lichtinval en het zorgen voor meer privacy. Andere redenen zijn het controleren van het klimaat of ter decoratie van uw woonruimte.

 

Er zijn meerdere soorten zonwering leverbaar, elk met hun specifieke kenmerken. Horizontale jaloezieën hebben bijvoorbeeld een moderne en tijdloze uitstraling en zijn uitermate geschikt voor het controleren van het klimaat binnen uw woonruimte. Verticale lamellen bieden hetzelfde voordeel als de horizontale jaloezieën, maar kunnen uitstekend over bredere raampartijen gemonteerd worden, voor een schuifpui of voor een hogere raampartij. Op deze manier kunnen nog meer voorbeelden gegeven worden, maar het komt er op neer dat er altijd wel een oplossing te vinden is voor uw situatie.

 

De adviseurs bij Plaisier Interieur beschikken over een brede kennis op het gebied van zonwering. Zij kunnen u helpen bij het uitzoeken van de juiste zonwering die het beste aansluit op uw woonruimte.

Ontvang ons nieuwste magazine!

Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!