Menu
Openingstijden

Hal

De hal is vaak de eerste ruimte die mensen van uw huis zien. Bij Plaisier vindt u alles om van uw hal een perfecte ontvangstruimte te maken. Fraaie dressoirs, verlichting en allerlei onmisbare accessoires: u vindt het hier allemaal. Bekijk het ruime aanbod en bestel of kom langs in onze showroom!

Ook voor advies over de inrichting van uw hal bent u bij ons aan het juiste adres. Onze interieurontwerpers voorzien u graag van advies. U bent van harte welkom in onze showroom!
Hal

Halmeubels vindt u bij Plaisier

Zorgvuldig gekozen halmeubels zijn naast hun praktische functie een visitekaartje voor de rest van het huis. Een paar zorgvuldig gekozen meubels en accessoires zorgen dat u in een fijne sfeer binnenkomt. Een kleine hal laat u groter lijken met een paar slimme trucs. Laat u inspireren door onze designcollectie!

Groot aanbod aan halmeubels

Onder halmeubels verstaan we bijvoorbeeld een bankje, een bijzettafel, een schoenenkast of een andere smalle designkast. U heeft bij ons keuze uit verschillende stijlen, industrieel, rustiek of modern. Door losse spullen geordend op te bergen blijft de hal rustig en stijlvol. Als bankje kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een houten eetbank en in plaats van een kast zijn planken met kapstokhaken heel handig. Kies als kapstok voor knoppen aan de muur, glanzend staal of een retro designklassieker. Dit alles stijlt u af met decoratieve accessoires, denk aan een spiegel, een vaas met takken, een opbergmand en een opvallende plafondlamp.

Deskundig advies voor uw hal

Hoeveel en welke halmeubels u kiest hangt af van de ruimte. Een kleine hal vraagt om lichte en rustige kleuren, sierlijke vormgeving, transparante materialen en een slimme indeling. Misschien kan de kapstok in een nis of gangkast en kunt u open ruimtes onder of boven het bankje benutten. Een spiegel geeft de illusie van meer ruimte en verticale vormen laten uw hal hoger lijken. Horizontale lijnen, bijvoorbeeld in het schilderwerk, geven het idee van breedte. Onze professionele interieurontwerpers zullen u graag adviseren bij het efficiënt en stijlvol inrichten van uw hal. Er is meer mogelijk dan u misschien denkt.

Ontdek halmeubels bij Plaisier

Bij Plaisier vindt u alles wat u nodig heeft voor de inrichting van uw hal overzichtelijk gerangschikt. Daarbij kunt u profiteren van onze expertise en service. Neem een kijkje in onze design woonwinkel in Ridderkerk of neem contact op voor meer informatie.

Wij scoren een 8.8/10 uit 1350+ beoordelingen
Plaisier Interieur
7.000m2 showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Plaisier AvantGarde
Design Boutique
Mariniersweg 84a
3011 NT, Rotterdam
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
Ontvang ons nieuwste magazine!

Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!