Openingstijden & Routebeschrijving

Werkkamer

Bij Plaisier Interieur vindt u alles wat u nodig heeft voor uw werkkamer! Van design bureaustoelen, bureaus, accessoires tot lampen op uw bureau: bij ons bent u aan het juiste adres om uw werkkamer helemaal naar wens vorm te geven.

Steeds meer mensen werken een dag in de week thuis. Dan is een fijne werkplek onmisbaar. Het is de plek waar u op een thuiswerkdag de meeste uren doorbrengt! Om u te helpen met het vinden van de juiste meubelen, hebben wij bij Plaisier Interieur een selectie gemaakt die uiterst geschikt is voor uw werkkamer. Advies nodig voor de inrichting van uw werkkamer? Onze interieurontwerpers voorzien u graag van advies!

Werkkamer meubels vindt u bij Plaisier

Werkkamer meubels worden steeds belangrijker nu veel mensen thuis actief zijn. Een rustige sfeervolle plek bevordert inspiratie en concentratie. Comfort en handige opbergmogelijkheden kunt u heel goed combineren met smaakvol design. Belangrijk zijn de juiste bureaustoel, goede verlichting en een praktische kast bij uw werkplek.

Groot aanbod aan werkkamer meubels

U vindt bij ons een grote collectie design werkkamer meubels van beroemde merken. Kies eerst een goede ergonomische en verstelbare bureaustoel bij uw bureau wanneer u vaak vanuit huis werkt. Bij minder intensief thuis werken kan een comfortabele design stoel voldoen, die u ook bij de eettafel kunt zetten. Bureaus met of zonder laden, met opbergruimte voor snoeren of ingebouwd in een kast vindt u bij ons in allerlei stijlen. Een opbergmand op het bureau en een al of niet afsluitbare kast ernaast zorgen voor ordelijkheid. Investeer in een stijlvolle design tafellamp of hanglamp om bij te werken.

Deskundig advies voor uw werkkamer

Een fijne werkplek is rustig, geordend en gezellig zonder teveel afleiding. De lichtinval van buiten moet aangenaam zijn, dus soms is zonwering nodig.´s Avonds is goede verlichting belangrijk, let er dus op dat er een stopcontact in de buurt is. Planten voegen gezelligheid toe en bevorderen de productiviteit. In een grotere ruimte kunt u naast werkkamer meubels een fijne loungestoel en bijzettafel zetten. Kies wanneer u in de woonkamer werkt een werkplek die u ´s avonds kunt camoufleren zodat u echt kunt ontspannen. In onze winkel vindt u verdere inspiratie en deskundig advies.

Ontdek werkkamer meubels bij Plaisier

Behalve losse kasten, stoelen en bureaus kunt u bij ons ook terecht voor een totaalconcept. Onze ervaren interieurexperts maken voor u een plan waarbij raamdecoratie, verlichting, meubels en accessoires op elkaar zijn afgestemd en de ruimte slim is ingedeeld. Meer informatie en contact mogelijkheden vindt u bij interieurontwerpers onderaan de pagina.

Wij scoren een 8.8/10 uit 625+ beoordelingen
Kom langs in onze showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 120 jaar ervaring
7 etages pure inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Wij zijn CBW Gecertificeerd
CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.