Menu
Openingstijden

Werkkamer

Bij Plaisier Interieur vindt u alles wat u nodig heeft voor uw werkkamer! Van design bureaustoelen, bureaus, accessoires tot lampen op uw bureau: bij ons bent u aan het juiste adres om uw werkkamer of thuiswerplek helemaal naar wens vorm te geven.

Steeds meer mensen werken een dag in de week thuis. Dan is een fijne thuiswerkplek onmisbaar. Het is de plek waar u op een thuiswerkdag de meeste uren doorbrengt! Om u te helpen met het vinden van de juiste meubelen, hebben wij bij Plaisier Interieur een selectie gemaakt die uiterst geschikt is voor uw werkkamer. Advies nodig voor de inrichting van uw werkkamer? Onze interieurontwerpers voorzien u graag van advies!

Werkkamer

Werkkamer meubels vindt u bij Plaisier

Werkkamer meubels worden steeds belangrijker nu veel mensen thuis actief zijn. Een rustige sfeervolle plek bevordert inspiratie en concentratie. Comfort en handige opbergmogelijkheden kunt u heel goed combineren met smaakvol design. Belangrijk zijn de juiste bureaustoel, goede verlichting en een praktische kast bij uw werkplek.

Groot aanbod aan werkkamer meubels

U vindt bij ons een grote collectie design werkkamer meubels van beroemde merken. Kies eerst een goede ergonomische en verstelbare bureaustoel bij uw bureau wanneer u vaak thuiswerkt. Bij minder intensief thuiswerken kan een comfortabele design stoel voldoen, die u ook bij de eettafel kunt zetten. Bureaus met of zonder laden, met opbergruimte voor snoeren of ingebouwd in een kast vindt u bij ons in allerlei stijlen. Een opbergmand op het bureau en een al of niet afsluitbare kast ernaast zorgen voor ordelijkheid. Investeer in een stijlvolle design tafellamp of hanglamp om bij te werken.

Deskundig advies voor uw werkkamer

Een fijne thuiswerkplek is rustig, geordend en gezellig zonder teveel afleiding. De lichtinval van buiten moet aangenaam zijn, dus soms is zonwering nodig.´s Avonds is goede verlichting belangrijk, let er dus op dat er een stopcontact in de buurt is. Planten voegen gezelligheid toe en bevorderen de productiviteit. In een grotere ruimte kunt u naast werkkamer meubels een fijne loungestoel en bijzettafel zetten. Kies wanneer u in de woonkamer werkt een werkplek die u ´s avonds kunt camoufleren zodat u echt kunt ontspannen. In onze winkel vindt u verdere inspiratie en deskundig advies.

Ontdek werkkamer meubels bij Plaisier

Wilt u graag een optimale thuiswerkplek inrichten? Dan bent u bij Plaisier Interieur aan het juiste adres. Behalve losse kasten, stoelen en bureaus kunt u bij ons ook terecht voor een totaalconcept. Onze ervaren interieurexperts maken voor u een plan waarbij raamdecoratie, verlichting, meubels en accessoires op elkaar zijn afgestemd en de ruimte slim is ingedeeld.

Werken met de juiste houding: beperk de schade van langdurig zitten

Tijdens het thuiswerken is een goede zithouding cruciaal. Nog meer dan op uw werk betekent thuiswerken veel stilzitten: geen woon-werkverkeer, middagwandeling of uitstapjes. Daarom is het belangrijk om de geschikte bureaustoel te vinden die de zithouding optimaliseert. Maar niet alleen voor het thuiswerken is een goede bureaustoel onmisbaar. Ook op kantoor brengen de meeste mensen de dag het langst zittend door. Bij Plaisier Interieur vindt u de juiste bureaustoel voor thuis en op het werk.

 

Een aantal dingen zijn fundamenteel voor het beperken van de schade die langdurig zitten veroorzaakt: hoogte van uw bureau en bureaustoel, dynamische zithouding en blijven bewegen. Zorg ervoor dat de hoogte van uw bureau en bureaustoel zo zijn ingesteld dat uw armen een hoek van 90 graden of meer vormen. Door een dynamische zithouding beschermt u uw rug. Maak regelmatig gebruik van de verstelbare rugleuning. Ook is het door de dag heen blijven bewegen een must: pas uw houding regelmatig aan en wandel tijdens het telefoneren.

Wij scoren een 8.8/10 uit 1350+ beoordelingen
Plaisier Interieur
7.000m2 showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Plaisier AvantGarde
Design Boutique
Mariniersweg 84a
3011 NT, Rotterdam
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
Ontvang ons nieuwste magazine!

Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!