Menu
Openingstijden

Woonkamer

Bij Plaisier Interieur vindt u alles wat u nodig heeft voor uw woonkamer! Van design banken, fauteuils, stoelen, vloerkleden tot klokken: bij ons bent u aan het juiste adres om uw woonkamer helemaal naar wens vorm te geven.

De woonkamer is een van de belangrijkste ruimtes van uw woning. Het is de plek waar u het meeste tijd doorbrengt met vrienden, familie óf alleen. Daarom is het belangrijk dat uw woonkamer helemaal aansluit op uw wensen, zowel qua comfort als design. Bij Plaisier Interieur vindt u zowel de meubelen als de interieurexperts die u zoekt!
Woonkamer Plaisier Interieur

Woonkamer meubels vindt u bij Plaisier

Zoekt u tijdloze en unieke woonkamer meubels waarbij vorm en functie elkaar versterken? Onze design banken, stoelen, tafels en kasten van beroemde designers en topmerken kunt u volledig naar eigen wens samenstellen en zo een origineel woonlandschap creëren. Industrieel, vintage, klassiek of modern, wij helpen u met ideeën, combinaties, totaalconcepten, maatwerk en montage.

Veel keuze in woonkamer meubels

Onze woonkamer meubels blinken uit in kwaliteit, afwerking, duurzaamheid en schoonheid. U ziet hier design (hoek)banken van onder meer Rolf Benz, Linteloo en Leolux in diverse kleuren en formaten. Door te kiezen voor flexibele modules kunt u regelmatig de opstelling aanpassen. Met een statement fauteuil en poef, salontafel of bijzettafels en een fraai kleed ontstaat een sfeervolle en tijdloze zithoek. Een laag TV-meubel, dressoir of een multifunctionele kast in dezelfde stijl hoort daarbij. Wij adviseren u  graag over een smaakvol lichtplan. Onze design accessoires, bijvoorbeeld van Vitra, geven de ruimte extra karakter.

Deskundig advies voor uw woonkamer

Het is belangrijk dat woonkamer meubels in verhouding zijn met de ruimte. Een hoekbank is het mooist in een royale zitkamer. Dit geldt ook voor robuuste tafels en kasten. Een onderstel van staal maakt de uitstraling luchtiger. In een kleine ruimte komen sierlijke geometrische vormen, dunne materialen, hoogteverschillen en lichte kleuren beter tot hun recht. Een statement meubel in een bijzondere vorm of kleur geeft pit aan de ruimte. Houdt u van veel kleur in huis? Vitra en Pastoe geven hiertoe veel mogelijkheden. Met andere accessoires per seizoen verandert u eenvoudig de uitstraling.

Ontdek woonkamer meubels bij Plaisier

U wilt een designbank wellicht eerst uitproberen en deskundig advies inwinnen over verschillende facetten van uw woonkamer interieur. U bent welkom in onze woonwinkel in Ridderkerk. Daarnaast kunt u online contact opnemen met onze interieur specialisten en eventueel een afspraak maken voor een totaalplan inclusief vloer, verlichting, raambekleding en stoffering.

Wij scoren een 8.8/10 uit 1400+ beoordelingen
Plaisier Interieur
7.000m2 showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Plaisier AvantGarde
Design Boutique
Mariniersweg 84a
3011 NT, Rotterdam
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
Ontvang ons nieuwste magazine!

Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!