Menu
Openingstijden

Slapen

Wilt u opnieuw uw slaapkamer inrichten? Een goed bed en een praktisch ingerichte slaapkamer zijn heel belangrijk. Plaisier Interieur heeft veel expertise in huis voor het compleet inrichten van uw slaapkamer; van sfeervolle verlichting tot een goed liggend matras en van de juiste raamdecoratie tot een uiterst degelijke garderobekast. Kwaliteit staat hierbij altijd voorop. Niet voor niets is Plaisier Interieur één van de oudste Auping en Hülsta dealers van Nederland! Wij horen graag wat wij voor u kunnen betekenen zodat uw slaapkamer compleet voldoet aan uw wensen.

Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.

Ontdek de mooiste producten voor uw slaapkamer bij Plaisier Interieur

Met behulp van onze specialisten heeft u inspraak in hoe uw slaapkamer er moet gaan uitzien. Een fraai bed, gecombineerd met leuke accessoires en nachtkastjes, en enkele mooie praktische kasten erbij om alles af te werken. Twijfel niet langer over het ontwerp van uw slaapkamer: bij Plaisier Interieur maken wij graag een totaalontwerp van uw slaapkamer. Hierbij houden wij rekening met de keuze van de stof, de verlichting, raamdecoratie, vloerbedekking enzovoorts. Op verzoek maken wij een compleet interieurontwerp voor uw slaapkamer. Neem gerust foto’s of bouwtekeningen mee, dat maakt het plannen en ontwerpen van uw nieuwe slaapkamer des te makkelijker! Maak nu een afspraak en kom Plaisier Interieur ontdekken!

De grootste merken in de mooiste woonwinkel van Rotterdam en omstreken

In onze woonwinkel in Ridderkerk vindt u op de begane grond de sfeervolle afdeling Slapen. Plaisier Interieur breidde de afgelopen honderd jaar uit tot een van de grootste woonwinkels van Rotterdam en de collectie bedden, matrassen en garderobekasten is hierbij onmisbaar gebleken. Kom zeker eens kijken: het aanbod is gevarieerd: van exclusieve design bedden tot een voordelig geprijsde complete boxspring. Ook van allerlei accessoires vindt u beslist uw keuze in onze winkel in Ridderkerk. Nachtkastjes, garderobekasten, tv-meubel of hoofdkussen voor uw bed: het is allemaal aanwezig. In ons assortiment hebben wij alle slaapkamer meubels om uw slaapkamer compleet te maken. Bekijk ook eens onze bedden outlet voor design bedden voor de laagste prijs.

Wij horen graag wat uw wensen zijn.

Complete slaapkamers van Auping, Hülsta en Molteni: ontdek onze collectie

Als u een product van gereputeerde merken als Auping, Hülsta en Molteni koopt, kan er eigenlijk weinig misgaan. Neem nu het beddenmerk Auping: Hollandse kwaliteit in bedden en matrassen. Bij Plaisier Interieur hebben we een uitgebreide Auping presentatie met de mogelijkheid om de bedden en de matrassen uit te proberen. Het Duitse merk Hülsta vervaardigt tijdloze slaapkamer meubels. Ze zijn gemaakt uit diverse houtsoorten met een modern design en in diverse kleuren en uitvoeringen leverbaar. Het is een verrijking voor uw slaapkamer. Het Italiaanse Molteni produceert de meest fraaie garderobekasten.

 

Kom het snel ontdekken in dé woonwinkel van Rotterdam en omstreken.

Service van Plaisier Interieur

Een heerlijke nachtrust is van levensbelang. Het is namelijk belangrijk voor lichaam en geest. Daarom hecht Plaisier Interieur er ook zoveel aandacht aan. We hebben heel veel ervaring in comfortabel en ergonomisch slapen, design meubelen, smaakvolle verlichting, leuke accessoires en nog zoveel meer. U bent van harte welkom in onze winkel! Wilt u slaapkamer meubels kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen of wilt u advies? Dan kunt u gerust contact opnemen met ons. Voor u het weet, kunt u genieten van uw optimale nachtrust!

Ontvang ons nieuwste magazine!

Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!