Openingstijden & Routebeschrijving

Boxsprings

Ontdek de mooiste boxsprings bij Plaisier Interieur. Onder andere de boxsprings van Auping zijn ongeëvenaard qua kwaliteit voor een perfect slaapcomfort. Onze slaapexperts vertellen u graag alles over de mogelijkheden van een boxspring bij Plaisier Interieur.

Wist u dat onze slaapexperts ook gediplomeerde interieurontwerpers zijn? Indien nodig kunnen zij u perfect helpen bij het restylen of inrichten van uw complete slaapkamer. U bent van harte welkom.
Auping boxspring
Filteren

Prijs

Merken

  Waarom Plaisier Interieur?
  Ruim 120 jaar ervaring
  7 etages pure inspiratie!
  CBW Erkend
  Deskundig advies
  Wij zijn CBW Gecertificeerd
  CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.

  Een boxspring voor optimaal slaapgenot!

  Wanneer u aan een nieuw bed toe bent, denk dan eens aan een goede boxspring. Een boxspring is geweldige type bed met aantrekkelijke verende en ventilerende eigenschappen, waardoor het nog comfortabeler slapen is. In de showroom van Plaisier Interieur vindt u de mooiste Auping boxsprings van dit uitstekende slaapsysteem!

  De boxsprings van Plaisier, voor jarenlang comfort!

  De collectie boxsprings van Plaisier staat voor bedden van uitmuntende kwaliteit en een luxueuze uitstraling. De boxsprings zijn er in uiteenlopende modellen met divers uitgevoerde hoofd- en voeteneinden. Er zijn voor ieder interieur boxsprings in ons aanbod te vinden die passen bij persoonlijke smaak en stijl. U heeft de daarbij keuze uit verschillende maten boxsprings zodat er altijd een bij uw situatie passende oplossing voorhanden is.

   

  Plaisier Interieur bestaat sinds 1898 en wij kunnen dus bogen op ruim 120 jaar ervaring met kwaliteitsmeubelen waarin hoogstaand vakmanschap gevangen is in unieke designs. Ook de boxsprings uit ons assortiment voldoen op alle fronten aan uw kritische wensen en eisen ten aanzien van duurzaamheid, comfort en uitstraling. De fantastische vering, de perfecte ademende werking en de aansprekende looks van een boxspring maken dit bed tot de ultieme aanvulling op uw slaapkamer interieur!

  De Auping boxspring; een topper bij Plaisier Interieur!

  De Auping boxspring is een topper binnen de boxspring collectie van Plaisier. Wij gaan voor het beste op kwalitatief én optisch gebied, en de Auping boxspring beantwoordt precies aan de totale kwaliteit die wij u graag willen leveren. Met een Auping boxspring haalt u het beste in huis op het gebied van bedden die ontworpen zijn door topdesigners met veel inzicht en kennis van datgene waar een modern bed als de boxspring aan moet voldoen. De speciale constructie van een Auping boxspring bevordert een gezonde lichaamshouding tijdens het slapen. Hierdoor wordt u op een boxspring ’s morgens heerlijk uitgerust wakker op een bed dat er ook nog eens bijzonder uitziet. Wij bevelen u een Auping boxspring van harte aan als u op zoek bent naar een bed met een aangenaam uiterlijk, geweldig ligcomfort en een zeer goede vocht regulerende werking!

  Ontdek Auping boxsprings bij Plaisier!

  Een boxspring van Auping combineert een uniek design met de beste kwaliteit voor iedereen die weet hoe belangrijk het is om goed te kunnen slapen in een uitnodigend bed. Via onze website kunt u uw favoriete boxspring directe online bestellen door een offerte aan te vragen. We doen u dan een passende aanbieding. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze winkel voor deskundig advies.

  Wij scoren een 8.8/10 uit 525+ beoordelingen
  Kom langs in onze showroom
  Lagendijk 99
  2981 EK, Ridderkerk
  Waarom Plaisier Interieur?
  Ruim 120 jaar ervaring
  7 etages pure inspiratie!
  CBW Erkend
  Deskundig advies
  Wij zijn CBW Gecertificeerd
  CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels.