Menu
Openingstijden

Hoofdkussens

Heeft u goed kunnen slapen vannacht? Slaap is namelijk ontzettend belangrijk voor u. Slaap heeft een enorme impact op hoe u zich voelt, zowel in fysieke als mentale zin. Als ingrediënten voor een fijne nachtrust denken we vaak aan comfortabel bed, een matras dat bij het lichaam past, en een dik pak dekens om onder te kunnen kruipen. Een fijn hoofdkussen lijkt echter vaak te worden vergeten, terwijl een hoofdkussen een grote impact heeft op je slaapkwaliteit. Gelukkig kunt u bij Plaisier Interieur hoofdkussens kopen van een uitzonderlijk hoge kwaliteit. U vindt ze online en in onze woonwinkel in Ridderkerk.
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.

Een goed hoofdkussen is belangrijk

U denkt er vaak niet aan, maar een hoofdkussen dat past bij uw lichaam en manier van slapen is enorm belangrijk. Helaas realiseert u zich dit vaak pas als het leed al is geschied. Een verkeerd nekkussen kan u flinke pijnklachten en slapeloze nachten opleveren. U kunt er nekpijn, last van de schouders en zelfs hoofdpijn van krijgen. Allen klachten die jaren kunnen aanhouden. Niet alleen slaapt u niet lekker, maar kunt u er ook overdag nog last van hebben. Kortom, een goed hoofdkussen is enorm belangrijk voor u.

Ons assortiment hoofdkussens

Met A-kwaliteit hoofdkussens helpt Plaisier Interieur u aan een fijne nachtrust. Wij hebben enkel hoofdkussens in ons assortiment die ook écht uw hoofd en nek op een goede manier ondersteunen. Populair zijn onze Silvana Support hoofdkussens. Silvana support is al ruim 30 jaar het beste hoofd- en nek ondersteunende kussen. Dit hoofdkussen is in ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten en gemaakt van de allerbeste materialen. De makers hebben het in detail uitgedacht om uw lichaam optimaal te kunnen ondersteunen tijdens uw slaap. U kunt het Silvana Support kussen in zes soorten uitvoeringen bij ons bestellen, denkt u aan extra zacht tot extra stevig. Heeft u een vraag over ons Silvana Support hoofdkussen of over onze andere artikelen, neemt u dan gerust contact met ons op.

Outlet

Plaisier Interieur staat garant voor hoge kwaliteit producten. A-kwaliteit artikelen vindt u ook in onze outlet, maar dan voor een klein prijsje. Wij bieden hier vaak meubelen in aan, maar ook slaapartikelen zoals bedden, matrassen en kussens. Wel de beste kwaliteit, maar niet de hoofdprijs betalen? Wij maken het mogelijk!

Hoofdkussens kopen bij Plaisier Interieur

Bent u de slapeloze nachten zat, heeft u vaak last van nekklachten, of is uw huidige hoofdkussen gewoon aan vervanging toe? Neemt u dan een kijkje in het assortiment hoofdkussens van Plaisier Interieur. U kunt naast meubelen namelijk ook bij ons terecht voor slaapartikelen als matrassen en hoofdkussens. Wij leveren u enkel de beste kwaliteit. Die fijne nachten zijn een stuk dichterbij dan u denkt.

Wilt u onze hoofdkussens in het echt bekijken en belangrijker, uitproberen? Dan kunt u ook gerust binnenlopen in onze showroom in Ridderkerk, de grootste design woonwinkel van regio Rotterdam. Maakt u hier gerust een praatje met onze interieurspecialisten, die kunnen u namelijk alles vertellen over onze merken, meubelen en accessoires. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Wij hopen u te mogen verwelkomen in Ridderkerk.

Wij scoren een 8.8/10 uit 1350+ beoordelingen
Plaisier Interieur
7.000m2 showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Plaisier AvantGarde
Design Boutique
Mariniersweg 84a
3011 NT, Rotterdam
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
Ontvang ons nieuwste magazine!

Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!