Menu
Openingstijden

Matrassen

Het belang van goede matrassen wordt vaak onderschat bij de aanschaf van een bed. Een gemiddeld persoon brengt namelijk minimaal een kwart van zijn of haar leven door op een matras. Daarom heeft Plaisier Interieur een ruime collectie aan matrassen in haar winkel van alleen de allerbeste kwaliteit.

Onze interieurspecialisten helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor een matras voor uw perfecte nachtrust. U kunt bij ons terecht voor een brede collectie van verschillende typen matrassen.
Auping matrassen bij Plaisier
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
CBW Certificaat
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.

Matrassen in regio Rotterdam

In Ridderkerk hebben wij in de showroom nagenoeg alle matrassen van Auping. Ideaal dus op de beste keuze te maken. Ook voor bijvoorbeeld een matras van Hülsta kunt u bij Plaisier Interieur terecht. Het zijn maar enkele fabrikanten van matrassen die bij Plaisier Interieur in de showroom te vinden en vooral uit te proberen zijn. Plaisier Interieur is dé matrassen specialist van Rotterdam en omstreken.

Een matras kopen

Een matras proberen is onmisbaar bij een matras kopen. Om u wegwijs te maken nemen onze adviseurs alle tijd om met u een matras uit te kiezen. Aan eerder genoemde factoren wordt dan gedacht. Een matras kopen is tenslotte een belangrijke beslissing voor jaren kwaliteit, die bovenal aan de gezondheid en het slaapcomfort geen concessies mag doen.

Wilt u een matras kopen?

De adviseurs van Plaisier Interieur helpen u hier graag bij. Uiteraard is de keuze uitgebreid, zowel op het gebied van éénpersoons matrassen als twee persoons matrassen. Een matras kopen moet een weloverwogen beslissing zijn. Mensen die een matras kopen moeten zich ervan bewust zijn dat een matras het lichaam overal op de juiste manier ondersteunt. Zaken als postuur, slaaphouding, mate van transpireren, allergieën en huidige matras krijgen vaak onvoldoende aandacht wanneer mensen een matras kopen, ook van de verkoper. Bij Plaisier Interieur loopt u dat risico niet. Ons personeel is hierin uitgebreid geschoold en is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van matrassen.

 

Belangrijk is dus dat mensen die een matras kopen weten dat niet elk matras voor iedereen geschikt is. Het personeel van Plaisier Interieur is hierin deskundig en kan u uitgebreid adviseren over de aanschaf van nieuwe matrassen.

Wij scoren een 8.8/10 uit 1400+ beoordelingen
Plaisier Interieur
7.000m2 showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Plaisier AvantGarde
Design Boutique
Mariniersweg 84a
3011 NT, Rotterdam
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
Ontvang ons nieuwste magazine!

Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!