Menu
Openingstijden

Een comfortabele thuiswerkplek is essentieel voor de productiviteit en inspiratie. Of je nu werkt in je woonkamer, op zolder of een andere werkkamer in huis hebt, een goed doordachte inrichting van jouw thuiswerkplek is erg fijn voor zowel de geest als het lichaam.

 

#1 Kies een passend bureau
Een fijne thuiswerkplek begint bij een passend bureau. Stel jouw bureaukeuze af op je karaktereigenschappen en werkbehoeften. Heb je bijvoorbeeld veel ruimte nodig om creatief aan de slag te gaan? Het Vitra Eames Desk Unit EDU bureau helpt hier een handje bij met zijn brede bureaublad. Ben je juist erg georganiseerd en wil je graag al jouw papierwerk opbergen? Dat is geen probleem met de Molteni Touch Down Unit. Deze mobiele werkplek met open lades kun je overal plaatsen waar je wilt dankzij de wieltjes onder het bureau. Daarnaast kun je jouw apparaten middels de USB-poorten opladen, waardoor ze de hele dag meegaan.

#2 Zorg voor een comfortabele stoel
Wat werkt comfortabeler dan een zitten in een prettige bureaustoel? Een ergonomische werkplek is dan ook erg fijn. Voorkom rugklachten en kies bij voorkeur een in hoogte verstelbare bureaustoel als de Vitra Rookie bureaustoel. Dit model is uiterst comfortabel, verstelbaar en voorzien van wieltjes. De Vitra Pacific Chair biedt vele verstelmogelijkheden in zowel hoogte, diepte als in de armleuningen. Ideaal voor een ergonomische werkplek.

#3 Voldoende licht
Licht houdt je alert en zorgt dat je productiever bent. Het beste licht is natuurlijk daglicht. Kies dan ook een plek uit in je huis waar je een raam met voldoende lichtinval hebt. Naast het natuurlijke licht kan ook een bureaulamp uiteraard niet ontbreken voor in de donkere dagen of als je in de avond werkt. Bureaulampen zorgen namelijk voor verlichting van jouw werk, letterlijk en figuurlijk. Daarnaast zorgen ze voor een gezellige sfeer in de ruimte. Kies een bureaulamp die bij jouw interieurstijl en karakter past. Ben je creatief, dan past de speciale Flos Snoopy touch wellicht bij jou. Toch liever op zoek naar iets praktischer? Daar is de Tonone Bolt Desk Small perfect voor. Met de verstelbare arm en een handige klem is de Tonone Bolt uiterst functioneel en daarnaast ook nog eens fraai vormgegeven.

#4 Creëer gezelligheid
Last but not least: een thuiswerkplek is niet compleet zonder een gezellige, inspirerende sfeer. Deze creëer je helemaal zelf. Een thuiswerkplek hoeft niet altijd alleen professionaliteit uit te stralen. Het toevoegen van een sprankje persoonlijkheid doet al wonderen voor je creativiteit en inspiratie. Dit kan zijn in de vorm van een fotolijstje, gezellige planten of leuke accessoires als de bijzondere Vitra Cone klok. Ook praktische accessoires zoals de O-Tidy opbergschotel kunnen helpen een knusse thuiswerkplek te creëren.

Wil je nog meer inspiratie opdoen?
Wij hebben nog veel meer blogs vol tips en inspiratie! Lees hierin alles over interieurdesign en ontdek de nieuwste trends.

Wij scoren een 8.8/10 uit 1350+ beoordelingen
Plaisier Interieur
7.000m2 showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Plaisier AvantGarde
Design Boutique
Mariniersweg 84a
3011 NT, Rotterdam
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
Ontvang ons nieuwste magazine!

Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!