Menu
Openingstijden

Opvallen kan weer met deze trend! Bij deze trend zie je veel geometrische en grafische vormen en ook het gebruik van verschillende materialen door elkaar heen. De kleursamenstellingen zijn ook wat extremer, zo wordt er veel gebruik gemaakt van colour-blocking, oftewel opvallende kleuren naast elkaar gebruiken. Zoals een opvallende Kettnaker Soma kast in een felle kleur rood en de kleurrijke schilderijen aan de basic muur. Of breng op een subtiele manier extra kleur in je interieur met de Artemide Nessino. Het subtiele ontwerp en de levendige kleuren maken het een prachtige keuze om je huis op te fleuren!

Kleuren die je veel ziet terugkomen in deze trend zijn de wat fellere kleuren roze, blauw, groen, rood en kleuren die je in Afrika veel ziet terugkomen. Extra mooi is als deze opvallende kleuren gecombineerd worden met lichte aardetinten. Dit is goed terug te zien in de Roman Vases van Pols Potten. Hier worden zachtere aardetinten gecombineerd met felle kleuren. Ook de kleurrijke meubels en accessoires van Spectrum Design zijn een leuke toevoeging aan uw interieur!

Wil je nog meer inspiratie opdoen?

Wij hebben nog veel meer blogs vol tips en inspiratie! Lees hierin alles over interieurdesign en ontdek de nieuwste trends.

Wij scoren een 8.8/10 uit 1400+ beoordelingen
Plaisier Interieur
7.000m2 showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Plaisier AvantGarde
Design Boutique
Mariniersweg 84a
3011 NT, Rotterdam
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
Ontvang ons nieuwste magazine!

Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!