Menu
Openingstijden

Uw woonwinkel in de buurt van Den Haag!

Plaisier Interieur, uw woonwinkel in Den Haag en omstreken

Woont u in Zuid-Holland en bent u op zoek naar een grote meubelwinkel in Den Haag of omstreken? Dan bent u van harte welkom bij Plaisier Interieur in Ridderkerk. In onze gemakkelijk te bereiken showroom (op slechts 40 minuten rijden vanaf Den Haag) vindt u alles wat u wilt als u op zoek bent naar mooie meubels in Den Haag en omgeving. Plaisier Interieur presenteert zich met verve als grootste design woonwinkel van Den Haag en het achterliggende gebied, want bij ons vindt u meer dan alleen design meubelen. In onze woonwinkel bij Den Haag willen wij u vooral wooninspiratie geven en u van interieurontwerp voorzien.

 

Uw woonwinkel bij Den Haag levert u A-merken

In onze meubelwinkel die Den Haag en omstreken wil bedienen, vindt u maar liefst zeven etages vol wooninspiratie. Plaisier Interieur heeft al meer dan 120 jaar ervaring met het leveren van meubels in Den Haag en omliggende steden, sinds onze oprichter Arie-Jan Plaisier in 1898 zijn eerste design woonwinkel oprichtte. In die tijd hebben wij een schat aan ervaring opgebouwd en hebben we een aantal topleveranciers uitgekozen die uitblinken in kwaliteit, duurzaamheid en smaakvol design. Zoekt u A-merk meubels in Den Haag en omstreken? Wij leveren onder meer het assortiment van LeoluxLintelooRolf BenzMontisVitra en Auping

 

Een impressie van onze meubelwinkel bij Den Haag

Onze meubelwinkel die Den Haag en omliggende steden wil bedienen, laat u naast sofa’s, kasten, bedden en stoelen ook kennismaken met bijpassende verlichting, mooie raamdecoratie en hoogwaardige vloeren. In onze showroom in Ridderkerk vindt u uw meubels in Den Haag en omstreken in een totaalplaatje, in verschillende voorbeelden van design interieurs. Met deze design interieurs willen wij u graag inspireren om het beste uit uw woning te halen. Komt u zeker eens langs en maak contact met een van onze interieurontwerpers. Ze nemen de tijd voor u en geven met u uw woonideeën graag vorm.

 

Klik hier voor meer informatie over ons adres, openingstijden en parkeren.

Linteloo winkel
Muuto winkel
Pastoe winkel
Pastoe winkel
Woontextiel Plaisier
Woontextiel Plaisier
Leolux Design Store
Leolux Design Store
Leolux Design Store
Leolux Design Store
Plaisier lichtadvies
Plaisier receptie
Wij scoren een 8.8/10 uit 1350+ beoordelingen
Plaisier Interieur
7.000m2 showroom
Lagendijk 99
2981 EK, Ridderkerk
Plaisier AvantGarde
Design Boutique
Mariniersweg 84a
3011 NT, Rotterdam
Waarom Plaisier Interieur?
Ruim 125 jaar ervaring
7.000m² inspiratie!
CBW Erkend
Deskundig advies
Deskundig interieuradvies bij Plaisier
Deskundig interieuradvies?
Onze interieurontwerpers helpen u graag uw interieurwensen waar te maken.
Ontvang ons nieuwste magazine!

Nu verkrijgbaar. Meld u aan en ontvang binnen enkele dagen ons magazine bij u thuis!